Волонтер з-під Харкова організував клуб знайомств для солдатів

30.12.2014 10:32 Суспільство
kh.vgorode.ua kh.vgorode.ua
Тему кохання на фронті волонтери не можуть обійти, якби навіть хотіли. То чого ж опиратися? Вони не тільки щосили допомагають армії, а й намагаються об’єднати самотні серця.

Допомогти в цьому має новий волонтерський проект – «Прифронтовий клуб самотніх сердець».

– Спочатку це був звичайний жарт, – зізнається волонтер з Ізюма В’ячеслав Савельєв. – Мої «фейсбучні подруги» (подруги в соціальній мережі («Фейсбук». – Ред.) заходилися просити мене писати не тільки про війну та про ту допомогу, яка потрібна солдатам, а ще й про самих героїв. Виявилося, що серед них багато незаміжніх дівчат, які на сайт знайомств ніколи не підуть. Їм потрібно, щоб обранець патріотом був.

В’ячеслав довго віднікувався, але дівчата наполягали, щоб він у соцмережі створив відповідну групу. Після чергових умовлянь чоловік погодився та дав у себе на сторінці оголошення. До речі, знайомствами з дівчатами вже зацікавилися й самі солдати.

– А чого б і ні, якщо самотні люди знайдуть одне одного, буде дуже гарно. Тим паче, що й серед моїх знайомих уже є такі випадки, коли військово-польові романи закінчувались одруженням. Нещодавно мені навіть відео весілля у бліндажі надіслали, – каже волонтер. – Тож я згодився і запропонував невгамовним дівчатам самим усі дрібниці проекту продумати. Який це матиме остаточний вигляд, зараз сказати ще не можу. Робоча назва «Прифронтовий клуб самотніх сердець». Так що слідкуйте за оновленнями на моїй сторінці у «Фейсбуці».

Юлія Шматченко, матеріал з газети "Слобідський край" №149 від 13.12.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта