У Красноградській громаді чотири ліцеї та садки частково перевели на дистанційне навчання

02.03.2021 11:24 COVID-19
Через COVID-19 навчальні заклади Краснограда Харківської області частково переводять на дистанційне навчання. Про це 2 березня повідомили в міськраді.

Як повідомили "Слобідському краю" у Красноградській міськраді, у зв’язку з наявністю підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед педагогів, ліцей № 4 перевели на дистанційне навчання. У такому форматі учні 1–11 класів закладу будуть навчатися з 1 по 11 березня включно.

Читайте також:  У Куп'янській громаді дорожчає вода

— Чотири вчителі мають підтверджений діагноз. Ще четверо — під підозрою. Серед дітей підтверджених хворих немає, — повідомила заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Красноградської міськради Наталія Шаптала.

За її інформацією, окрім ліцею № 4, у місті на дистанційне навчання перевели учнів двох класів (6-А та 6-Б) у ліцеї № 2. У цьому закладі на COVID-19 захворіли два педагогічні працівники. Школярі будуть навчатися вдома до 9 березня.

— Загалом у місті на коронавірус захворіли троє дітей. Це учні ліцеїв № 1, № 2 та № 3, — повідомила Наталія Шаптала.

Частково на дистанційному навчанні знаходяться вихованці двох дитсадків у місті. Одна група — у ДНЗ № 3, де коронавірус підтвердили у помічника вихователя. Вони будуть вдома до 5 березня. До 11 березня навчатимуться дистанційно й вихованці однієї групи ДНЗ № 5, де захворів вихователь.

Автор: Олена Загребельна