Безцінний досвід для українських підприємців

04.09.2014 07:58 Економіка
blogspot.com blogspot.com
Переймаємо знання та мудрість у найкращих

Сьогоднішній світ як ніколи раніше мінливий і швидкоплинний. У такому світі сучасне суспільство еволюціонує з колосальною швидкістю.

Так, якщо звернути особливу увагу на підприємницьку діяльність і системно вивчити особливості її здійснення найбільшими світовими транснаціональними корпораціями та холдинговими компаніями, а точніше проаналізувати їх роль і вплив як на національну економіку окремо взятої держави, так і на міжнародну економіку в цілому, отже, можна прийти до наступного висновку: настало ХХI століття - це століття найвищого рівня розвитку інтелектуальних здібностей людства; зародження нових видів економічної діяльності, практичне застосування яких раніше вважалося неможливим і абсурдним.

Крім того, слід зазначити, що в даний час і конкуренція досягла піку своєї загостреності. Дана тенденція обумовлена тим, що в запеклій боротьбі людських ідей і умів, в якій всі б'ються з усіма, перемогу здобувають лише найсміливіші і неординарні особистості, чиї якості, знання, навички та вміння формують справжніх лідерів, успішних підприємців, видатних менеджерів вищої ланки, одним словом - переможців. Повний текст доступний на російській версії сайта

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта