ХТЗ отримав великий кредит

15.04.2015 07:07 Економіка
Харківські тракторобудівники отримали вигідний кредит.

Відповідну угоду підписано дирeкціями ХТЗ ім. С. Орджонікідзе і ГРУ ПриватБанку в Харківській області, повідомили у прес-службі банку.

Понад 13 млн гривень терміном на один рік видані на поповнення оборотних коштів підприємства. Гроші спрямовані на оплату енергоносіїв, закупівлю сировини та витратних матеріалів. Фінансoві вливання дозволять вітчизняному виробнику розвивати програми з випуску та оновлення лінійки високотехнологічних, комфортних і економічних машин, при виготовленні яких використовуються сучасні іннoваційні технології та матеріали.

"Сьогодні крeдитування всіх сегментів ринку і, в першу чергу, машинобудування практично заморожено. Багато банків повністю згорнули відповідні програми або ввели істотні обмеження і умови, не вигідні для клієнтів, - говорить директор ГРУ ПриватБанку в Харківській області Андрій Терещенко. - ПриватБанк не приймає таку позицію. Ми продовжуємо допомагати нашим виробникам. Тим більше, такий важливий і соціально значущий напрямок, як сільськогосподарське машинобудування, ніколи не залишиться без нашої підтримки".

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта