ТОП нелегальних автозаправок Харківщини. КАРТА

22.05.2015 15:10 Економіка
www.aif.ua www.aif.ua
У цьому році найбільше нелегальних заправок виявлено в Харківському районі, у селі Пісочин, біля кільцевої дороги.

Про це "СК" повідомив старший інспектор управління громадської безпеки Головного управління МВС України в Харківськійї області Олександр Сурмач.

- На одному й тому ж місці виявлено аж чотири факти незаконного продажу пального. По одному такому факту мають Зміїв та Ізюм (Київська траса у бік Сімферополя), - сказав правоохоронець. - Наші співробітники постійно слідкують за цією ситуацією. Їздять у рейди не тільки по Харкову та найближчих районах. Нещодавно у Зачепилівському районі перевіряли місце за скаргою від людей.

У Харкові серед місць концентрації нелегальних АЗС найпопулярнішими є вул. Клочківська, вул. О. Дерев’янка, вул. 23 Серпня, вул. Наріманова, вул. Шарикова, вул. Роганська, перехрестя вул. Муранова і вул. Соцалістичної, вул. Переможців, проспект Перемоги, проспект Московський та ін.

Як повідомили у ДАІ, у цьому році правоохоронцями по Харківщині проведено 77 відпрацювань щодо незаконної торгівлі паливно-мастильними матеріалами. За п’ять місяців виявили 36 таких фактів, із них по місту 29 і сім по області. У минулому році за такий самий період було виявлено більше - 121 факт.


Детальніше про нелегальний бізнес "біля дороги" та що говорять про нього правоохоронці і водії читайте у завтрашньому номері "СК".


Максим Грек

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта