Пенсіонери Харківщини обирають ПриватБанк

Promo
17.02.2019 09:12 Економіка
Майже 250 тисяч осіб поважного віку, а це 30 % всіх пенсіонерів, які проживають на Харківщині, обрали ПриватБанк своїм банком та довірили йому найдорожче – свої пенсії.

Щомісяця кількість пенсіонерів – клієнтів ПриватБанку на Харківщині зростає в середньому на 2 тисячі осіб. Але справжній ажіотаж спостерігався наприкінці минулого року. Так за останні два місяці пенсійні картки ПриватБанку в області оформили відразу 6,5 тис. нових клієнтів.

“Це пояснюється зручними умовами отримання і користування карткою, – розповідає керівник напрямку соціальних проектів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Пономаренко. – Найрозгалуженіша мережа відділень, банкоматів та терміналів надає змогу отримати банківські послуги майже у кожному дворі, що надзвичайно важливо для людей поважного віку. А більшість послуг для пенсіонерів взагалі безкоштовні”.

Так безкоштовно і за лічені хвилини можна оформити саму картку. Усі формальності – оформлення документів, передача їх до Пенсійного фонду і т. д. – виконують банкіри. Клієнту потрібно прийти до відділення лише, щоб забрати банківську картку та підписати договір. Працівники ПриватБанку також безкоштовно можуть здійснювати доставку пенсійних карток додому тим клієнтам, які обмежені в пересуванні. До речі, можна випустити і безкоштовну додаткову картку за дорученням. Пенсію можна отримувати без черг, очікувань і походів на пошту в день нарахування на картку Пенсійним фондом України.

Знімати готівку можна у банкоматах будь-яких банків України без комісії. Але тримати кошти на картках і розраховуватися саме картками набагато зручніше та вигідніше. Так на залишок власних коштів банк нараховує 7 % річних, що дає змогу накопичувати, не відкриваючи додаткових депозитів.

Безкоштовно з пенсійної картки можна оплачувати комунальні послуги.  

Лише з картками ПриватБанку можна купувати будь-які товари зі знижками до 20 %, отримуючи бонуси у 2250 магазинах та сервісних точках області. Крім того, тільки картки ПриватБанку надають змогу придбати товар сьогодні, а оплачувати частинами до 24 місяців у майже 3000 магазинах регіону.

З 1994 року щорічно ПриватБанк виправдовує довіру своїх клієнтів та обирається конкурсною комісією Пенсійного фонду України уповноваженим обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів соціальної допомоги. Сьогодні ПриватБанк – найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його картки та рахунки пенсію отримують більше 3,5 мільйона українських пенсіонерів.  

Читайте також: На ринках області підскочили ціни: що подорожчало найбільше

Автор: Максим Грек