ПриватБанк заробив у 2018 році 11,67 мільярда – Петр Крумханзл

Promo
25.01.2019 14:15 Економіка
фото: ПриватБанк фото: ПриватБанк
Як повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, це найкращий результат банку після кризи та початку військових дій в Україні.

 – Прибуток ПриватБанку становить 11,67 мільярда гривень. Ця цифра важлива для нас, крім того, прибутковість найбільшого банку є вкладом в Україну та її фінансову систему. Це результат відмінної роботи команди банку, – зазначив Петр Крумханзл.

У 2018 році ПриватБанк збільшив кількість клієнтів на 1,5 мільйона – до близько 22 мільйонів, при цьому майже кожен другий клієнт (близько 9 мільйонів) – активний користувач Приват24. Основними пріоритетами ПриватБанку в 2019 році Петр Крумханзл назвав розвиток роздрібного, а також малого й середнього бізнесів.

 – Перше – ми розвиваємо роздрібний бізнес, а також напрямок малого та середнього бізнесу. Друге – робота над тим, щоб банк був ефективним до 2022 року, коли ми будемо його приватизувати. Ми плануємо в 2019 році отримати понад 9 мільярдів гривень прибутку, але я сподіваюся, що ми зможемо заробити більше, – заявив голова правління ПриватБанку. 

Читайте також: Майже мільярд гривень жителі Харківської області спрямували на потреби армії

Автор: Олександр Гречаний