У Харкові запустили сайт для інвесторів

29.09.2016 12:40 Економіка
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Інформаційний ресурс «Навігатор інвестора. Харків» почав працювати в тестовому режимі.

Про це 29 вересня, в прес-центрі міської ради повідомила начальник Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Вікторія Грецька-Миргородська. За її словами, САЙТ повинен стати майданчиком для побудови ефективної комунікації між потенційним інвестором і муніципалітетом.

«Ми представимо Харків з точки зору інвестиційного маркетингу і відповімо на головні питання інвестора: Який інвестиційний потенціал міста? Чому вигідно вкладати в економіку Харкова? Які реальні пропозиції місто може зробити інвестору вже сьогодні? Який шлях необхідно пройти інвестору з моменту виникнення ідеї до реалізації? »- Зазначила начальник управління.

Також вона повідомила, що недавно презентована «Стратегія успіху» дозволила сформувати портфель проектів і зрозуміти, чого можна чекати громадськості та бізнесу. «Цей ресурс створений не тільки для інвесторів, але і для всіх, хто хоче рухатися з нами в напрямку розвитку міста», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

На сайті «Навігатор інвестора. Харків» будуть представлені рейтинг топ-20 успішних підприємств міста, резюме харківських IT-стартапів, інтерактивна карта об'єктів нерухомості і земельних ділянок, відкритих для інвестування, статистика динаміки інвестицій за останні п'ять років та інші.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта