У Харкові проходить Східноєвропейський бізнес-форум. Фото

22.06.2018 13:10 Економіка
Фото:СК Фото:СК
П'ятий бізнес-форум «Україна 2018: виклики і можливості» зібрав у столиці Слобожанщини десятки підприємців, фінансистів, експертів для фахових дискусій.

Програма форуму розрахована на 21 і 22 червня. У перший день заходу учасники обговорили глобальні світові тренди, особливості перехідного періоду і приклади успішних українських self made man. Під час цієї дискусії, зокрема, президент групи компаній «Фактор» Сергій Політучий, президент і директор компанії A7 CONFERENCES Марія Барабаш, власник і генеральний директор групи компаній FGK Financial Group Сергій Позняк, директор в ТОВ ТПК Лайф-Групп Анна Денисова і засновник IT-бізнесу Artjoker Роман Катеринчак розповідали про те, з чого розпочали свій бізнес, чому не їдуть з України та що мотивує у роботі.

Так Сергій Політучий порівняв бізнес-клімат в Україні з «благодатною пустелею», а Марія Барабаш спрогнозувала Україні інвестиційний бум через 3-5 років.

Цього дня також відбулося відкриття енергетичного форуму та декілька панельних дискусій на теми енергетичної стратегії України, енергоефективності, ринку нерухомості, можливостей ЄС для українського підприємця.

Більше по темі «СК» розповість згодом, слідкуйте за новинами на нашому сайті.

22 червня форум продовжує свою роботу: працюватиме інвестиційний салон, секція «Блокчейн технології та криптовалюти», відбудеться панельна дискусія «Інвестиційні стратегії для українського бізнесу».

Читайте також: Спецпроект «СК»: Хотілося якісного молока – заснували ферму