Партія регіонів поклала всю відповідальність за жертви у Києві на Януковича (ЗАЯВА)

23.02.2014 14:23 Влада
http://arenanews.com.ua/ http://arenanews.com.ua/
Однопартійці звинуватили Віктора Януковича у зраді перед Україною.

Звернення парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ до співвітчизників.

Дорогі співвітчизники!

Ми переживаємо один із найбільш складних і трагічних періодів в історії нашої Батьківщини. Україна виявилася обдуреною та пограбованою, але навіть це ніщо перед горем, із яким зіткнулися десятки українських сімей, які втратили своїх близьких з обох сторін протистояння. Україну зрадили, а людей зіштовхнули лобами. Уся відповідальність за це лежить на Януковичі та його найближчому оточенні. Ми, фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ у Верховній Раді України і наші однопартійці, рішуче засуджуємо злочинні накази, що призвели до людських жертв, до порожньої скарбниці, величезних боргів, ганьби в очах українського народу і всього світу, у результаті чого наша країна опинилася на краю прірви, загрози розколу та втрати національного суверенітету. Будь-які спроби вплинути на ситуацію, переконати Президента не були почуті. Мільйонна партія фактично виявилася заручником однієї корумпованої Сім'ї.

Фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ представляє інтереси більше десяти мільйонів виборців України і більше одного мільйона членів партії.
ПАРТІЯ РЕГІОНІВ - це нормальні, працелюбні люди, які люблять свою землю, свій народ, це промисловці, науковці, робітники, лікарі та вчителі.
Ми прийшли в парламент для того, щоб служити Україні та її народові.

Фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ заявляє, що різниця в думках, іноді - відмінності в ідеології не є перешкодою для спільної роботи на благо України. Бувають різні погляди, але мета у нас одна - єдина, сильна і незалежна Україна.

Ми засуджуємо втечу і легкодухість Януковича.

Ми засуджуємо зраду.

Ми засуджуємо злочинні накази, які підставили простих людей, солдатів та офіцерів.

Але спроби тотального залякування та самосуду, дестабілізації ситуації в регіонах не прийнятні в демократичному суспільстві.

Шановні однопартійці!

Ми звертаємося до всіх вас, депутатів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Верхової Ради, обласних, міських і місцевих рад, до всіх патріотів нашої партії. Ми зробимо все для того, щоб захистити вас й уберегти від тих помилок та злочинів, які були зроблені на самому верху.

Фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, яка зберігає у своїх лавах більше ста народних депутатів, продовжує працювати на людей, які нам повірили, і на благо всієї країни.

Автор: Администратор сайта