Порошенко та Путін домовилися припинити вогонь на Донбасі (ОНОВЛЕНО, ВИПРАВЛЕНО)

03.09.2014 08:08 Влада
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляє прес-служба Глави української держави.

"Результатом розмови стала домовленість про постійне припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру", - сказано в повідомленні.

Прес-секретар глави російської держави Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що його шеф у ході телефонної розмови з українським Президентом Петром Порошенком обговорив першочергові кроки з припинення кровопролиття на сході України. 
Він стверджує, що їх точки зору щодо можливих шляхів виходу з кризи значною мірою збігаються.

Пізніше прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков заявив, що президенти РФ і України не домовлялися про припинення вогню в Україні, оскільки, на думку влади РФ, "Росія не є стороною конфлікту".

"Путін і Порошенко дійсно обговорили кроки, які б сприяли припиненню вогню між ополченцями та українськими силовиками. Домовлятися про припинення вогню Росія не може фізично, оскільки не є стороною конфлікту", - заявив Пєсков. 

Джерело: Обозреватель
Автор: Администратор сайта