Яценюк: Росія не піде на здійснення військової інтервенції

01.03.2014 20:00 Влада
http://lenta-ua.net/ http://lenta-ua.net/

В. о. Президента України Олександр Турчинов, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та в. о. міністра оборони Ігор Тенюх виступили зі зверненням до народу України.

Як заявив Олександр Турчинов, наразі Збройні сили України приведені в повну бойову готовність. Також виданий наказ про охорону всіх електростанцій та аеропортів. В. о. Президента додав, що РНБО розробило детальний план на випадок війни.

У той же час, як  запевнив у телефонній розмові з Арсенієм Яценюком Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, РФ поки не прийняла рішення про введення військових сил на територію України.

- Я мав розмову з Медведєвим. Російська сторона запевнила, що рішення про введення військ в Україну поки не прийнято, - сказав Яценюк. - Ми готові захищати свій суверенітет, і я переконаний, що Росія не піде на здійснення військової інтервенції.

У свою чергу в. о. міністра оборони запевнив, що чутки про БТР-и під Запоріжжям та Києвом є неправдивою інформацією.

Прем'єр-міністр України закликав людей об'єднатися та пообіцяв, що Уряд буде захищати всіх без винятку громадян України, на якій би мові вони не розмовляли та яку релігію не сповідували.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта