Як чоловіча зачіска допоможе знайти додаткові сили до життя?

Promo
19.09.2022 09:54 Корисно
Коли ви вирішили вперше постригтися по-новому, це може викликати легку стривоженість. Ви можете сумніватися, чи зробили ви правильний вибір, та чи зрозуміють, що саме ви хотіли, у перукарні.

Ті, хто вважає, що середовище тисне на дорослих чоловіків менше, ніж на дітей, жінок та літніх людей – дуже не праві. Просто наша культуре не дає чоловіку права продемонструвати сам факт того тиску. Це буде сприйнято, як слабкість. І цей факт, звісно, є додатковою формою тиску.

На щастя, у чоловіків вже тисячі років є відповідь, що робити та як жити у такому становищі. Просто треба виглядати мужньо та впевнено. Настільки, щоби подати усім сигнал про свою силу та здатність жити і перемагати. Саме ці сигнали підтримують не тільки самого чоловіка а й тих самих дітей, жінок, та літніх людей поряд з ним.

Тому, можна сказати, що виглядати мужньо та впевнено – це обов'язок чоловіка. Особливо у складні часи.

Гарна зачіска та охайний вигляд – важливі складові впевненого вигляду. Що б не відбувалося поряд з вами, ви в порядку. Це, теж важливий знак, який ви транслюєте оточуючим.

Ми рідко замислюємось про це, але, можливо, задля цього придется піти на деякі хитрощі. Наприклад, змінити зачіску, чи відростити бороду. Знайте, які риси своєї зовнішності приховати чи підкреслити.

Якщо ви соромитеся певного аспекту своєї зовнішності, це може послабити вас. Наведені нижче поради поможуть з цим питанням. 

Розмір підборіддя та лінія щелепи

Для багатьох чоловіків їх підборіддя та щелепа можуть здаватися не надто вираженими та мужніми. 

Волосся на обличчі може підсилити слабку лінію щелепи та додати більшої чіткості округлому підборіддю. Можно використати хоч густу бороду, хоч легку щетину. Пласкі бакенбарди також можуть допомогти зміцнити щелепу.

Лінія росту волосся

Деякі чоловіки втрачають волосся дещо раніше, чим того бажають. 

До речі, це теж може бути свідоцтвом високого тестостерону.  

Якщо ви відчуваєте, що ваша лінія волосся зменшується, подумайте про укорочену стрижку. Повні типи борід також можуть допомогти компенсувати відсутність волосся на голові.

Висота

Іншим джерелом незадоволеності собою для багатьох чоловіків є зріст. Об’ємна зачіска, на зразок «помпадур» чи чогось подібного (у розумних межах, звісно), може підбадьорити вас.

Вуха

Більш довге волосся вирішує проблему великих вух. Але якщо вам потрібна коротша стрижка, ви можете попросити свого перукаря зробити арки над вухами нижчими, ніж зазвичай. З іншого боку, якщо ви відчуваєте, що ваші вуха занадто маленькі, ви можете попросити зробити дугу вище.

Як вибрати правильного перукаря?

Коли ви вирішили вперше постригтися по-новому, це може викликати легку стривоженість. Ви можете сумніватися, чи зробили ви правильний вибір, та чи зрозуміють, що саме ви хотіли, у перукарні. Можливо, вам навіть захочеться покинути цю затію та вийти з салону. Але якщо ви хочете повністю виглядати справжнім крутим чуваком, краще знайдіть хорошого перукаря.

Якщо ви у Харкові, вважайте, що вам пощастило. Записуйте адресу: RETROBARBERSHOP (проспект Незалежності 17 або вулиця Культури 17) або за посиланням - retrobarbershop.kh.ua

Ну а якщо ви у іншому місті, то шукайте. Розпитайте оточуючих! Люди люблять радити гарних перукарів! 

Підбадьорте себе! Підбадьорте оточуючих! Виглядайте впевнено та мужньо! 

І ви, і люди, що вас оточують того варті!

І скажіть собі та світу: “Ми переможемо! Усе буде гаразд!