Як підібрати чоловічий парфум

Promo
15.08.2022 13:00 Корисно
Правильно підібраний чоловічий парфум зробить образ закінченим та придасть впевненості. Духи Версаче чоловічі зможуть ідеально доповнити ваш образ та запам'ятатися усім завдяки виразному аромату.

Обираючи парфум необхідно покладатися не лише на свій смак, а й на такі критерії, як вік чоловіка, час доби та пору року коли парфум будуть використовувати. Обрати чоловічий парфум можна у каталозі https://parfumcity.com.ua/catalog/muzhskie-duhi/versace

Перед покупкою слід визначитися, з якого сімейства ароматів ви оберете свій. Якщо ви хочете певний запах на кожен сезон, то краще віддати перевагу важким, східним та дерев'яним у холодний період, а квітковим, свіжим та цитрусовим – у теплий.  До того ж чоловіча парфумерія не менш різноманітна, ніж жіноча, а знайти ідеальний варіант для себе ви зможете у чоловічій лінійці духів Версаче.

Versace Pour Homme

Належить до фужерних парфумів, у верхній нотці відчувається аромат бергамоту, неролі, лимона. Нота “серця” містить у собі герань, гіацинт та кедр. У базовій нотці відчувається амбра, боби тонка та мускус. Духи підійдуть для денного користування та чудово розкриються у літній період. 

Духи версаче чоловічі

Парфум ідеально підійде зрілим чоловікам зі сформованим характером.

Versace Eros

Духи фужерного сімейства ідеально підійдуть для вечірнього користування у зимовий період. У верхній ноті відчувається м'ята, лимон та яблуко, нота “серця” дарує аромат амброксану, бобів тонка та герані. Базова нота містить ваніль, ветивер та дубовий мох.

Духи версаче чоловічі

Цей парфум створений для чоловіка, який належить лише собі. Він – герой, тому що в змозі захистити себе, свої бажання та ідеї. Підійде для справжнього хазяїна своєї долі.

Versace Man Eau Fraiche

Versace Eau Fraiche – запах чистоти та свіжості. Починається аромат соковитим лимоном, бергамотом та солодкою карамболою. У середніх нотах відчувається запашна шавлія, прохолода тархуну. Перець вривається в середину голосно, надаючи аромату нових фарб. Вони продовжуються в основі амброю, мускусом, пікантним шафраном.

Духи версаче чоловічі

Ці духи належать до деревних та водяних ароматів. Ідеально підійдуть для денного користування у літню пору року. Це аромат, який неодмінно збереже вашу впевненість у собі. Кожен чоловік відчує приплив енергії та сил, використавши лише кілька крапель цієї туалетної води.

Versace Eros Flame

Деревний та пряний аромат розкриє у верхній ноті апельсин, перець та розмарин. У ноті “серця” відчувається герань та роза. Базова нота містить у собі аромат бобів тонка, ванілі та кедра. Аромат ідеально підійде для денного користування в осінньо-зимній період. Духи додадуть у стиль чуттєвість та створять навколо вас красиву та теплу ауру.

Духи версаче чоловічі