Як вибрати стиль інтер’єру для майбутнього житла

Promo
12.11.2021 15:20 Корисно
Перед тим, як розпочати ремонт, потрібно розробити візуалізації квартири або дому. Однак як зрозуміти, у якому просторі ви хочете жити, працювати, проводити час із сім’єю та друзями?

Дійсно, це питання дуже складне і на нього важко відповісти одразу. Комусь подобається велика кількість світла, а комусь — темні відтінки. Щоб полегшити процес роздумів, студія дизайну та архітектури «Борис» поділиться своїм досвідом у цій сфері та розповість, як правильно вибрати стиль майбутнього житла.

Про компанію в цифрах:

  • 6 років на ринку;
  • 300+ виконаних проєктів;
  • понад 20 професіоналів у команді;
  • 36 місяців гарантії на ремонтні роботи;
  • більш ніж 90% клієнтів залишаються повністю задоволені результатом.

Топ-3 поради для того, щоб знайти ідеальний стиль дизайну інтер'єру в Харкові саме для вас:

Хто ви — інтроверт чи екстраверт?

Ваш тип особистості безпосередньо впливає на стиль життя та смаки. Наприклад, екстравертам більш подобається відкритий простір, а інтровертам — затишні куточки із зонуванням.

Однак варто пам'ятати, що не існує чітких правил для кожного типу особистості, є лише приблизні рекомендації, від яких зручно відштовхнутися.

Створіть мудборд

Мудборд — це добірка, в якій треба зібрати всі інтер’єри, що вам до вподоби.

Будь ласка, зверніть увагу: утворений колаж може вміщувати мікс різних стилів. Скоріш за все це будуть гармонійно поєднані між собою напрямки — наприклад, мінімалізм та скандинавський.

Якщо ж вам подобаються абсолютно розбіжні стилі — розкажіть про це своєму дизайнеру. Спеціаліст обов’язково допоможе підібрати рішення, які вам сподобаються.

Мрійте!

Абстрагуйтеся від усіх трендів та уявіть ваше ідеальне житло. Яке воно: світле чи темне, з гарним декором чи без нього?

Які потреби повинен задовольнити дизайн інтер’єру в Харкові: створити місце для довгих зустрічей з друзями чи перетворити вітальню на домашній кінотеатр для сім’ї?

Бонус для тих, хто дочитав статтю до кінця: замовляйте ремонт під ключ у Харкові від BORISSTUDIO та отримуйте дизайн-проєкт у подарунок!

Для уточнення деталей записуйтесь на безкоштовну консультацію.