Як вибрати стільницю зі скла – поради професіоналів

Promo
28.01.2022 09:56 Корисно
Особливості та переваги використання скляних стільниць в інтер’єрах різних кімнат.

Скляні меблі – оригінальний та легкий за своїм виконанням задум залишається популярним і затребуваним дизайнерським рішенням в інтер’єрах різної стилістики та призначення. Багато виробників меблів пропонують великий асортимент виробів із міцного загартованого скла, триплексу. Найбільшим попитом користуються столи зі скляною стільницею, які надають приміщенню елегантності та креативності. Великий асортимент скляних столів для віталень, спалень, кухонь та ванних кімнат представлений у каталозі компанії Сфера Гласс. Щоб ознайомитися з вибором, перейдіть за посиланням:  https://sferaglass.com/interiors/steklyannye-stoleshnitsy. Також можна навідатись до представництв у містах Дніпро та Київ.

Скляний стіл для ванної кімнати

Меблі, виконані із загартованого скла, безсумнівно, вдале рішення для оформлення ванної кімнати. Такі конструкції не обмежують простір, надають йому легкості та невимушеності. Скляна раковина-стільниця не лише функціональний елемент інтер’єру, скло притягує погляди та стає центральним елементом ванної кімнати. Щоб підтримати обрану стилістику, такий стіл можна доповнити скляними полицями та шафками з прозорими стінками й дном. Скло стійке до високої вологості та температурних перепадів, що дуже важливо в оформленні ванної кімнати. Крім цього, на скляній поверхні не накопичується бруд і вона легко миється.

Кухонний стіл зі скляною стільницею

Скляні стільниці на кухні – рішення не нове, але не втрачає своєї актуальності та оригінальності. Проте, для щоденної експлуатації підходять не всі моделі. Щоб поверхня столу тривалий час залишалася привабливою, у виборі важливо зважити на кілька моментів. На прозорій і глянсовій поверхні залишаються найменші відбитки пальців і плями, тому перевагу краще надати виробам з матовою поверхнею. Також на кухні актуальні столи з тонованою стільницею, вони дозволяють розв’язати кілька проблем:

  • відтінок скла може бути абсолютно різним;
  • поверхню можна прикрашати різним візерунком або малюнком, у цьому випадку полірувати стіл у міру експлуатації не потрібно;
  • тоноване скло приховує ноги людей, що сидять за столом, створюючи відчуття приватності та більш розслабленої обстановки.

Якщо в будинку є діти, вибирайте стільницю з плавними лініями без гострих кутів. Для виробництва столів зі скляною поверхнею фахівці компанії SferaGlass використовують лише загартоване скло, яке дуже складно розбити. Якщо таке відбувається, скалки не поранять шкіру, оскільки не мають гострих країв.

Що стосується розмірів скляних столів для кухні, в компанії Сфера Гласс можна замовити як компактні моделі для невеликих приміщень, так і столи-трансформери, які розкладаються або розсуваються. У деяких моделях є можливість зміни висоти столу. Вдень його можна використовувати як дитячі меблі, а ввечері – піднімати та накривати стіл для всієї родини.

Стільниця зі скла – це не тільки стильний та яскравий елемент інтер’єру, але й функціональні меблі. У моделях з двоярусною стільницею на нижньому ярусі можна зберігати невеликі предмети. Також стільниця може бути доповнена вмонтованою скляною шафкою, де добре розмістяться квіткові композиції, мушлі або сувеніри, привезені з подорожей. Світлодіодне підсвічування додасть оригінальності столу, водночас стане додатковим джерелом освітлення на кухні. Залежно від загальної стилістики інтер’єру можна підібрати стіл з дерев’яними або хромованими ніжками, також у каталозі представлені вироби з кованими плетеними або пластиковими ніжками.

Журнальний столик зі скляною стільницею

Журнальні столики використовуються у вітальні, як правило, у цій кімнаті найбільше часу проводять члени сім’ї. Відповідно, необхідно подбати про міцність та надійність стільниці. Товщина скла повинна становити не менше 8 мм, у цьому випадку обпертися на меблі може навіть доросла людина. Кромки стільниці мають бути добре відшліфованими. Міцне загартоване скло стійке до дії прямих сонячних променів, тому його можна поставити біля великого вікна. Якщо ви бажаєте доповнити інтер’єр вітальні оригінальним журнальним столиком, загляньте на сайт компанії Сфера Гласс. Тут ви зможете придбати скляну стільницю креативної форми. Актуальна технологія виготовлення скляних столів передбачає використання тришарового склопакета з ефектом битого скла.