Як вирішують “жіночі” проблеми у приватній гінекології

Promo
08.12.2021 13:50 Корисно
Обов’язкові відвідини гінеколога у жіночій консультації за пропискою - у минулому, хіба що жінка сама бажає відвідувати державну лікарню. Проте останнім часом зростає популярність приватних гінекологій, де жінки воліють вирішувати інтимні питання у зручний час та без черг.

Одним з приватних медцентрів, де облаштоване сучасне відділення гінекології, є клініка Добробут, куди звертається все більше жінок.

Що лікують у приватній гінекології та як діагностують жіночі хвороби? Нумо розбиратися.

Тривожні симптоми

Більшість жіночих хвороб протікають без симптомів, саме тому регулярний огляд у кріслі є обов’язковим. Проте є певні симптоми, які мають викликати у жінки занепокоєння, бо свідчать про серйозну хворобу та необхідність терміново відвідати гінеколога. Мова про гнійні та/або кров’янисті виділення, гострий біль внизу живота у стані спокою та під час статевого акту, свербіж і набряклість у зоні статевих губ.

Причиною такої симптоматики стають статеві інфекції: кандидоз, хламідіоз, трихомоніаз або серйозні захворювання, такі як вагініт, міома, дисплазія, кіста та запалення яєчників. Усі ці діагнози успішно лікують у київській клініці “Добробут”.

Нові методи діагностики хвороб

У приватній клініці створені комфортні умови для огляду пацієнтів. На відміну від державних консультацій, тут у кабінетах тепло та не прозирає з вікон. Жінка має змогу здати всі аналізи та пройти інструментальні обстеження у сучасному діагностичному центрі й отримати швидкий висновок про стан здоров’я.

Гінекологічний чек-ап

Й такий комплекс послуг почали надавати у приватній клініці “Добробут”. Чек-ап складається з оглядів та обстежень, що потрібні жінці певного віку для перевірки жіночого та репродуктивного здоров’я, для вчасного виявлення безсимптомних хвороб чи онкопатологій.

Крім огляду статевих органів, заразом обстежують жіночі груди та перевіряють рівень гормонів.