Який смартфон можна купити в ціновій категорії до 10 000 гривень?

19.05.2022 09:39 Корисно
Головне — знати, на що звертати увагу та на чому заощадити.

Величезний вибір смартфонів дозволяє обрати для себе варіант, який буде підходити вам найбільше. Не завжди дорого — гарантія того, що телефон буде повною мірою відповідати вашим очікуванням. Серед представленого асортименту можна легко підібрати смартфон до 10000 гривень.

Важливі параметри, які варті вашої уваги

Щоб покупка нового телефону не розчарувала вас, треба заздалегідь подумати, які ознаки основних характеристик є для вас найкращими. Що треба знати: 

  • камера — важливо, якщо збираєтесь розробляти професійний контент на телефон, в інших випадках можна не переплачувати за пікселі, які навіть не будете використовувати; 
  • пам’ять — на більшість телефонів можна купити додаткову карту пам’яті, але якщо ні, то треба подумати, якого обсягу вам буде достатньо для комфортного користування; 
  • місткість акумулятору — впливає на те, скільки ваш телефон зможе працювати без необхідності дозарядки; 
  • розмір екрану — стандартів не існує, бо все залежить від того, з яким смартфоном вам комфортніше працювати. 

Якщо казати про процесор та інші суто технічні показники, то тут можна спростити собі завдання: бренди нові моделі оснащують передовим наповненням, тож просто беріть смартфони останніх років. 

Як зрозуміти, який бюджетний телефон підійде саме вам?

Краще визначити для себе, з якими задачами повинна справлятися техніка. Наприклад, якщо це тільки дзвінки та соцмережі, то можна навіть знайти варіант і до 5000 грн. Якщо смартфон буде замінювати вам інші гаджети та використовуватися для роботи або навчання, тоді краще обирати найфункціональнішу модель серед запропонованих. 

Придбати собі смартфон вартістю до 10 000 грн пропонує інтернет-магазин «Київстар». Вашій увазі пропонується величезний вибір моделей від усіх популярних брендів. Навіть у бюджетній категорії зможете знайти для себе ідеальний гаджет, котрий буде довго служити та відповідати всім вашим запитам щодо функціональності.