Апарат ШВЛ: для чого він потрібен і де використовується?

Promo
13.07.2021 11:45 Корисно
Завдяки апарату ШВЛ медики щодня рятують життя сотні людей.

З огляду на пандемією Covid-19 почали масово закуповувати апарати штучної вентиляції легень. Під час коронавірусу можуть уражатися легені, а щоб у кров надходило більше антитіл, імунна система починає «розширювати» судини. Це може призвести до накопичення рідини в легенях, у результаті чого хворому стане важко самостійно дихати. Після ураження легень пацієнта підключають до апарата ШВЛ для забезпечення легень киснем. Завдяки цьому апарату медики щодня рятують життя сотні людей.

Апарат ШВЛ складається з компресора, який постачає легені киснем або медичною газовою сумішшю, а також зволожувача для нагріву повітря до температури тіла. Щоб підключити пацієнта, медики вводять інкубаційну трубку в дихальні шляхи, у разі якщо в пацієнта легша форма захворювання, його можуть підключити неінвазивно (тобто включити вентиляцію через маску).

Існують такі види апаратів ШВЛ:

  • Стаціонарний. Характеризуються багатофункціональністю. Як правило, це найоснащеніший тип апарата штучної вентиляції. Цей прилад подає кисень через систему газопостачання.
  • Портативний. Компактний і максимально ергономічний апарат, який використовують бригади швидкої допомоги. Кисень надходить зі спеціального балона. Функціональні можливості такого апарата обмежені.
  • Універсальний. Цей тип апаратів ШВЛ відрізняється тим, що можливо регулювати температуру, вологість і об’єм подачі повітря.
  • Наркозно-дихальний. Цей тип об’єднує функціональні можливості ШВЛ і наркозу. Випускається в настінних, підлогових і переносних модифікаціях.
  • Реанімаційний. Функціональні можливості апарата дозволяють контролювати об’єм рівня тиску залежно від стану здоров’я пацієнта.

Постачальник медичного обладнання «Мега Мед Маркет» пропонує великий асортимент апаратів ШВЛ від світових виробників, з повним асортиментом ШВЛ-апаратів Ви можете ознайомитися за посиланням https://med-mm.com/ivl-apparati

Компанія «Мега Мед Маркет» співпрацює тільки з кращими і перевіреними компаніями, чия продукція зарекомендувала себе на ринку. Купуючи в компанії «Мега Мед Маркет», Ви гарантовано отримуєте високоякісне обладнання за оптимальною ціною, а досвідчені консультанти підберуть Вам ідеальний варіант, зважаючи на Ваші завдання.