Бампер, накладка або книжка: чим краще захистити ваш новенький Redmi Note 9 Pro

Promo
02.11.2021 14:30 Корисно
Фото: geekville.ru Фото: geekville.ru
Якщо ви читаєте цю статтю, значить, ви стали щасливим володарем новенького смартфона і тепер гадаєте: як зробити так, щоб він якомога більше прослужив вам та зберіг свій первісний вигляд. Тому варто ознайомитися з різними системами захисту вашого гаджета та обрати ту, яка буде зручною саме для вас.

Нюанси redmi note 9 pro

Представник топової лінійки Xiaomi Redmi Note 9 успішно зарекомендував себе і має неабиякий попит: якісний, функціональний, елегантний, цей смартфон має відносно низьку ціну. Але є деякі нюанси, які роблять оснащення цього смартфона захисними додатками. Наприклад, камери на задній поверхні гаджета (а їх там чотири) доволі сильно виступають – і, якщо ви полюбляєте носити телефон у кишені, обов’язково будуть чіплятися за тканину. Наслідки цього і для камер, і для кишені зрозумілі.

Задню поверхню розробники оснастили міцним глянцевим склом. Це, безумовно, виглядає круто, однак швидко збирає відбитки пальців і вже через пів дня користування має неохайний вигляд.

До того ж цей смартфон має трохи закруглену задню поверхню – це дуже зручно, але робить його чуттєвішим до поломок у разі удару або падіння.

Ну і нарешті – ви ж хочете мати смартфон, який матиме не такий вигляд, як у магазині на вітрині. Надати індивідуальності, оснастити його додатковими можливостями та зручностями – все це можливо завдяки чохлу. Купити чохол для redmi note 9 pro  ви можете в інтернет-магазинах, але спочатку краще з’ясувати, який чохол потрібен саме вам.

 

Фото: obyava.ua

Що обрати 

Про захисне скло для екрана ми навіть і говорити не будемо: тут усе зрозуміло, адже його необхідність очевидна.

  1. Якщо ви – ну дуже акуратна та обережна людина, то можна скористатися чохлом-бампером: він захистить корпус від подряпин і вирішить проблему камер, що виступають, – та й брати його з поверхні буде зручніше. Ще один плюс: бампер – це легка річ і не збільшить вагу вашого телефона. Але й не захистить його в разі падіння.
  2. Якщо ви хочете щось надійніше, але також легке – зверніть увагу на чохол-накладку. Вона захистить задню панель і бокові частини, але залишить відкритою передню панель. Існує безліч варіантів накладок – прозорих, кольорових, з друком або без нього, з пластику або силікону – можна вибрати на будь-який смак та гаманець. Якщо ви – завзятий спортсмен, рибалка або турист, зверніть увагу на ударостійкий чохол-накладку, яка забезпечить додатковий захист вашого смартфона.
  3. Якщо ви хочете забезпечити своєму гаджету максимальний захист – виберіть чохол-книжку. Так, це додасть і ваги, і розміру вашому смартфону, але водночас це – додаткові зручності. Часто такі чохли мають кишеню для карток та ще й трансформуються в зручну підставку. Вони надають володарю гаджета солідного, статусного вигляду – особливо, якщо зовнішня частина виконана з натуральної шкіри.

Який би чохол для redmi note 9 pro ви не обрали, він у будь-якому разі зведе можливість поломки вашого смартфона до мінімуму, а значить – збереже і ваш час, і ваш гаманець, і ваші нерви.

Автор: Ірина Мнішек