Безпечний грошовий переказ між банківськими картками

Promo
03.09.2021 17:10 Корисно
Фото: finclub.net Фото: finclub.net
Існує багато сервісів, котрі надають послуги з грошового переказу між картками, однак більшість з них має приховані комісії, умови й обмеження.

Міжнародна платіжна система Mastercard пропонує скористатися надійним сервісом, за допомогою якого можна швидко здійснити безпечний переказ з картки на картку.

Використовуючи сервіс Mastercard, можна легко та без особливих знать провести надсилання грошових коштів. Потрібно тільки заповнити основну інформацію щодо відправника та одержувача і підтвердити транзакцію – мінімум дій дозволяють економити час, який ви можете витратити на важливіші справи.

У чому переваги переказів через сервіс Мастеркард

Сервіс переказу Mastercard дає змогу отримати багато переваг, зокрема:

  • Переказ можна надсилати на будь-які картки. Надіслати переказ можна на картки інших банків та навіть платіжних систем. Не потрібно бігти до банку чи шукати особливий термінал, щоб відправити гроші держателю картки іншої фінансової установи.
  • Здійснити транзакцію дійсно легко. Усе, що потрібно для надсилання грошей, це номер картки, на яку ви бажаєте їх перерахувати. Не потрібно мати безліч інформації щодо отримувача.
  • У будь-який час. Користуватися сервісом Мастеркард можна цілодобово та в будь-який день, адже він не має перерви на обід, робочих годин чи вихідних.
  • Миттєве поповнення. Не потрібно чекати на свою чергу у відділенні чи у порядку транзакцій, адже гроші надсилаються дуже швидко – точний час залежить тільки від банку, в якому одержувач має рахунок.
  • Не виходячи з дому. Операції з переказу виконуються онлайн, то ж усе, що вам потрібно – це доступ до всесвітньої мережі та девайс – смартфон, лептоп, ПК або планшет. Встановлювати додатки та витрачати багато трафіку для переказу грошей також не доведеться.
  • Без додаткових платежів. Сама система Mastercard не вимагає жодних додаткових оплат чи комісії за переказ. Але необхідно пам’ятати, що деякі збори можуть передбачатися вашим банком.

Що потрібно, щоб зробити переказ з однієї картки на іншу

На офіційному сайті Мастеркард представлено невелику онлайн-форму, яку необхідно заповнити необхідною для операції інформацією. Вам знадобиться:

  • Реквізити картки відправника, а саме її номер, термін дії, код на зворотній стороні – CVV2.
  • Номер картки, на яку ви бажаєте надіслати гроші.
  • Точна сума грошового переказу.

Тепер достатньо підтвердити операцію і гроші швидко надійдуть на вказаний рахунок.

Зверніть увагу, що під час переказу діють певні ліміти – кожна транзакція не може перевищувати 15 тисяч гривень, або бути меншою за 5 гривень.

Якщо у вас з’явилися питання щодо роботи сервісу Mastercard, ви можете звернутися на гарячу лінію платіжної системи. Питання щодо комісії чи інших грошових зборів варто спрямувати співробітнику банку-емітенту. Також варто ознайомитись з розділом «Тарифи», що представлений на сайті Мастеркард відповідною кнопкою.