Білборди в Харкові – кращий спосіб привернути увагу

Promo
07.05.2021 17:30 Корисно
Харків – місто парків, скверів та сучасної зовнішньої реклами. Вона знаходиться на найпопулярніших вулицях міста.

Найчастіше билборды в Харькове і сітілайти зустрічаються уздовж найбільш завантажених доріг, біля великих ТЦ, на прохідних майданчиках і не тільки. Замовити розміщення зовнішньої реклами в Харкові може будь-яка компанія. Таке просування позитивно позначиться на загальному іміджі бренду і його кінцевому прибутку.

Як замовити зовнішню рекламу: коротка інструкція

Щоб організувати зовнішнє просування, необхідно:

  1. Вибрати відповідний формат площин.
  2. Визначити схему розміщення постерів.
  3. Підготувати постери до друку.

Довірити всі організаційні моменти ви можете рекламному агентству IDMedia. Співробітники компанії допоможуть вам запустити просування, яке виведе ваш бренд на новий рівень.

Переваги зовнішнього просування

Зовнішня реклама – це білборди, сітілайти, скролли та інші конструкції. Об’єднує їх дію: всі щити направлені на візуальне сприйняття інформації споживачами і здатні швидко донести до цільової аудиторії необхідні смисли. Можливо це за рахунок таких переваг щитів:

  • Хороше проглядання (навіть невеликі сітілайти помітні з відстані у 8-12 метрів, білборди ж чітко видні і з більшої відстані);
  • Лаконічність і стислість інформації (банери, які розміщуються на білбордах і сітілайтах, містять тільки важливі дані, ніякої води і красивих епітетів);
  • Позитивне сприйняття споживачами (зовнішня реклама не нав’язує будь-яку думку, а акуратно доносить її до цільової аудиторії, що позитивно сприймається останньою);
  • Цілодобовий вплив (банери можна відключити або переключити, вони постійно інформують споживачів і працюють на ім’я бренду без вихідних).

Актуальною зовнішня реклама буде як для підприємців-початківців, так і для великих корпорацій. Головне – правильно організувати рекламну кампанію. Стосується це підбору підходящої схеми розміщення щитів, проведення кольоропроби тощо. Довірити все це ви можете АйДіМедіа.

IDMedia – ваш персональний організатор просування

Замовити розміщення рекламного банера на білборді, сітілайті або інших площинах ви можете в IDMedia. Рекламне агентство забезпечує 100 % покриття щитами під рекламу в Україні. Це означає, що тут ви точно зумієте знайти площини, розташовані в місцях підвищеного проходження цільової аудиторії.

Крім розширеної бази рекламних конструкцій, АйДіМедіа пропонує:

  • Вигідні та чесні умови співпраці (кінцева вартість повного просування оголошується перед оформленням договору);
  • Компетентну допомогу експертів (якщо буде потреба, співробітники компанії допоможуть вам підібрати підходящу схему розміщення постерів, проведуть кольоропробу і не тільки);
  • Можливість онлайн-броні (вибрати і забронювати відповідний щит для реклами можна в онлайн-режимі – на сайті рекламного агентства).

IDMedia знає, як зробити торгову марку впізнаваною і підвищити її місце на ринку. Поділитися цими знаннями компанія готова з вами. Усе, що необхідно зробити вам – оформити заявку на сайті. Все інше АйДіМедіа бере на себе.