Біржа Криптовалют WhiteBIT. Можливості криптобіржі

Promo
25.01.2022 12:02 Корисно
Фото: cryptocartel.club Фото: cryptocartel.club
Ця криптовалютна платформа була розроблена з використанням новітніх технологій та характеризується високою швидкістю транзакцій.

Зараз на ринку криптовалют існує велика кількість майданчиків для обміну, купівлі та продажу крипто активів. Найпопулярнішими серед них є українська криптобіржа WhiteBIT, а також відомі Binance, Coinbase, Huobi та інші. 

Як досвідчені трейдери, так и новачки частіше всього звертаються до офіційних централізованих платформ, діяльність відповідає всім нормам закону. Вони найбільш безпечні, якщо йдеться про захист активів та інформації користувачів. Для повноцінної роботи з усіма функціями централізовані платформи частіше всього вимагають перевірку користувачів. Верифікація, яку проходять клієнти, зветься KYC (знай свого клієнта), та її суть у тому, щоб перевіряти документи користувача перед тим, як він зареєструє акаунт і почне роботу. Надійні українські криптобіржі намагаються забезпечити клієнтам найвишчий рівень спокою при проведенні трансакцій та збереженні своїх активів. Тому часто користувачі также встановлюють двофакторну аутентифікацію, це забечпечує доступ до активів тільки їх власнику і нікому іншому.

Централізовані біржі пропонують великий вибір торгових пар. Кожна платформа встановлює комісії за проведення транзакцій. Варто перевіряти рівень комісій перед тим, як починати роботу, адже деякі платформі не мають фіксованого проценту комісій, що може стати неприємним сюрпризом для трейдера.

Біржа криптовалют WhiteBIT

Ця криптовалютна платформа була розроблена з використанням новітніх технологій та характеризується високою швидкістю транзакцій. Мета команди біржі криптовалют WhiteBIT - забезпечити масове впровадження та прийняття технології блокчейн та збільшити кількість учасників криптовалютної спільноти. Всі вимоги KYC та AML впроваджені в роботі платформи. Користувачі також встановлюють двофакторну автентифікацію для входу в свої облікові записи, що підвищує рівень безпеки в роботі на платформі.

Можливості біржі  ВайтБІТ:

  • Обмін криптовалюти
  • Стейкінг 
  • Реферальна програма
  • p2p торгівля
  • Миттєва реєстрація
  • Маржинальна торгівля

ВайтБІТ використовує файрвол веб-додаток, що виявляє та усуває спроби шахрайських атак. 96% монет знаходяться на холодних гаманцях біржі, та це робить неможливим для хакерів дістатися активів. Решта коштів з обігу біржі (4%) знаходяться на гарячих гаманцях. Крім того, платформа відкрила страховий фонд для клієнтів, який підтримується за рахунок комісій за транзакції. Зараз на холодному гаманці біржі застраховано активів на суму 30 млн. доларів. Платформа пропонує більше 400 торгових пар, у тому числі трейдинг у парі з фіатними валютами.