Букет квітів до Дня закоханих: як замовити доставку в Києві?

Promo
26.01.2021 16:53 Корисно
Бажаєте прямо зараз сказати про свої палкі почуття букетом з 51 або 101 троянди? Замовте термінову доставку квітів у Києві, популярну в День Валентина.

Неможливо уявити собі День святого Валентина без розкішного букета. Уже багато століть поспіль чоловіки дарують квіти коханим жінкам на це свято на знак своїх пристрасних почуттів.

Букет до Дня всіх закоханих

Жоден чоловік або наречений не залишить свою кохану без квітів. Але іноді підбір букета не є сильною чоловічою стороною. Тому часом представник сильної статі купує композицію з бутонів, які сподобалися йому, не будучи впевненим у тому, що догодить своїй любій.

Зараз у продажу представлений величезний асортимент різних букетів. А доставка квітів у Києві здійснюється швидко. І чоловікам на День святого Валентина залишається всього лише придбати кращий серед найбажаніших варіантів.

Тому чоловікам необхідно хоча б у загальних рисах уявляти собі особливості складання букетів. Коли вони будуть робити замовлення квітів у Києві, їм потрібно звернути увагу на зовнішній вигляд і сорт бутонів, їх забарвлення і принципи композиції.

У такому разі дуже важливо прислухатися до порад флористів.

Вважається, що в День усіх закоханих найкращим вибором стануть:

альстремерії;

гербери;

орхідеї;

троянди;

тюльпани та ін.

Для Дня святого Валентина не дуже підійдуть нарциси, що натякають на ознаки жіночого егоїзму, або гвоздики, які є, радше, офіційним варіантом подарунка.

Кольорова гама

Важливо також уміти правильно сформувати букет.

Досвідчені флористи складуть найкращу композицію. Важливо лише запам’ятати деякі правила:

Контрастність забарвлення бутонів повинна бути природною. Наприклад, вигідний вигляд має поєднання протилежних у спектрі кольорів: жовтого та фіолетового, зеленого і червоного, оранжевого і синього.

Насичене забарвлення бутонів свідчить про пристрасні почуття чоловіка. Для освідчення в коханні найбільш підходять троянди червоних відтінків, для ніжності – рожевих, для натяку на зародження почуття – білих.

Поліхромність або райдужність палітри, коли в букеті присутні всі кольори спектра, створює ефект природності.

Якщо є бажання придбати однотонну композицію, краще уважніше придивитися до загальної палітри. Монохромність зазвичай викликає у жінки теплі почуття, адже однаковість забарвлення бутонів за їх слабкої інтенсивності барвності здається дуже привабливою. Найбільш вигідним стає насичений жовтий, червоний, бузковий або фіолетовий букет квітів з доставкою до Дня святого Валентина.

Сусідство різних тонів у композиції не повинно перевищувати 2–4 барви. Бутони не бувають повністю однаковими, але важливо, щоб не той колір не ставав домінантним.

 

Особливості букета

Слід пам’ятати про кількість бутонів.

Якщо стосунки вже склалися і кохання взаємне, то найкраще купити недорого величезний букет – 101 троянду у вигляді серця до Дня закоханих в інтернет-магазині квітів Kvitochka. Але й тим, хто ще перебуває на початку шляху, теж потрібно знати деякі тонкощі.

1 бутон дасть зрозуміти, що почуття молодого чоловіка серйозні.

2 троянди, тісно переплетені між собою, недвозначно свідчать про те, що пропозиція руки і серця від чоловіка буде незабаром. Тому дуже важливо квіти на замовлення до 14 лютого купити з цілодобовою доставкою по Києву.

3 бутони говорять про сильне почуття людини, яке іноді вже лежить в основі благополучної сім’ї.

5 квіток символізують обожнювання, поклоніння і шану. Такий букет дозволяється подарувати жінці навіть за відсутності близьких стосунків.

7 або 9 бутонів свідчать про вірність, любов і надію на взаємність.

Якщо свято буде відзначатися в гостях або в ресторані, то букет краще зробити не надто важким. Тоді жінці не доведеться всюди носити його, не знаючи, куди покласти.

Але якщо бажання повідомити про свої палкі почуття, подарувавши композицію з 51 або 101 троянди, все ж бере верх над сумнівами, то краще після проведеного вечора замовити доставку квітів у Києві на День Валентина.

Досвідчені майстри враховують і палітру відтінків, і підбір бутонів, і форму букета. Тому подарунок найчастіше являє собою художню композицію і дозволяє чоловікові повністю розкрити свої почуття.