Чим нагодувати бездомних тварин: декілька порад від E-ZOO

Promo
04.05.2022 15:24 Корисно
Україна, як європейська держава, досить успішно вирішувала проблему бездомних тварин. За останні роки зусиллями волонтерів, громадських організацій і держави їх кількість значно зменшилась.

Але після 24 лютого все змінилося не тільки для людей, тварини також постраждали. Особливо сумно, що на вулиці з'явилось багато домашніх тварин, що зовсім не пристосовані до умов життя на вулиці.

Звісно, дуже хочеться їм допомогти і це не складно зробити: вода, їжа, добре слово – це вже допомога для розгубленого голодного хвостика. Та зараз багато людей відчувають скруту через переїзди, втрату роботи, житла, то ж справедливо виникає питання вартості такої допомоги.

На щастя, є можливість зробити добру справу, не витрачаючи значні кошти. Можна нагодувати песика чи кота залишками зі столу, головне, щоби їжа не була гострою. Собакам не можна давати варені кістки, а решта їжі більш-менш прийнятна для голодної тварини.

Але домашньою їжею можна погодувати бездомну тварину біля дому, а що робити коли ви йдете містом і зустрічаєте тварину, що залишилася без господаря? Радимо носити в сумці недорогий сухий корм для тварин, або порційні консерви-паучі: вони не займають багато місця, коштують недорого, а вдячність хвостика буде безмежною.

В мережі магазинів E-ZOO корми представлені в дуже широкому асортименті. Серед них багато якісних бюджетних варіантів: сухий корм для котів та собак, консерви та паучі. Така їжа не тільки наситить тварину, а дозволить їй відчути вашу любов и турботу.

Деякі тварини, що не так давно потрапили на вулицю, не можуть їсти з землі, бо їх так виховували, тож не зайвим буде тримати в сумці чи автомобілі і кілька пластикових тарілочок для їжі та води. Давайте допомагати один одному і вірити, що скоро у нас буде мир, а кожна тварина буде мати люблячого господаря.