Чому такі популярні памперси Хаггіс?

Promo
29.11.2021 10:40 Корисно

Турбота про маленьку дитину проявляється в дрібницях. Батьки купують усе необхідне, включаючи підгузки. Вони бувають багато- і одноразові. Останні з погляду зручності користування є кращими. Багатьом подобаються памперси Хаггіс, що відрізняються високою якістю виготовлення та використанням безпечної сировини. Пропонуємо розібратися в їх перевагах та особливостях, щоб можна було оцінити доцільність покупки.

Особливості

Одноразові засоби гігієни стали обов’язковим елементом під час тривалих прогулянок на вулиці або під час сну. Без них багато мам не наважуються вирушити до поліклініки чи магазину, оскільки в цьому випадку значно ускладнюється догляд за малюком. Вибираючи підгузки Huggies, багато мам розраховують на зручність та комфортність користування. Недарма у перекладі назва цієї торгової марки означає «обіймашки». Малюку комфортно і зручно в такому підгузку.

Відмінною рисою таких памперсів є випуск різних лінійок. Виробники пропонують моделі для:

  • новонароджених, під час розробки яких ураховувалися особливості ніжної дитячої шкіри;
  • малюків, які тільки починають ходити;
  • дітям старше року.

Для виготовлення своєї продукції виробники використовують гіпоалергенні матеріали з хорошою повітропроникністю. Вироби мають багатошарову структуру. Безпосередньо зі шкірою контактує внутрішній шар, не здатний викликати подразнення навіть за тривалого контакту. Волога, що надходить усередину, оперативно абсорбується внутрішнім шаром, перетворюючись на гель.

Серії, що випускаються

Компанія пропонує широкий розмірний ряд, що дозволяє вибрати для малюка підгузок з відповідними розмірами. Можна віддати перевагу:

  1. Newborn. Лінійка орієнтована лише на новонароджених. Для виготовлення використовується 100 % целюлоза, що унеможливлює появу будь-якого дискомфорту в немовляти. Матеріал відрізняється хорошою повітропроникністю. Дизайнери передбачали спеціальні резиночки на поясі та навколо ніжок, завдяки яким виріб щільно прилягає до тіла, запобігаючи протіканню, і до того ж не натирає шкіру.
  2. Elite Soft. Універсальні вироби, орієнтовані на дітей обох статей. Для виготовлення внутрішнього шару, що контактує зі шкірою, використовується бавовна. Активне поглинання вологи, що надходить, забезпечується завдяки використанню поглинаючого шару Soft Absorb. Індикатор заповнення сповіщає батьків про необхідність зміни підгузка. Поява попрілостей попереджається завдяки наявності вільного простору між тілом дитини та памперсом.
  3. Ultra Comfort. Розроблялися спеціально для хлопчиків та для дівчаток. Мають правильну анатомічну форму. Абсорбуючий шар знаходиться в тих місцях, в які надходить найбільша кількість рідини. Для хлопчиків підгузки забарвлені у блакитний, для дівчаток – у рожевий, що унеможливлює помилку у виборі.
  4. Elite Soft Overnites. Одноразові трусики, що містять близько 70 % шару, який швидко вбирає вологу. Розроблено окремо для хлопчиків та дівчаток. Ідеальний варіант не лише для активних ігор, а й для нічного сну.

Перерахованих серій достатньо для вибору відповідного варіанта. Це підвищує попит на продукцію даного виробника.