До 20 000 грн на карту в будь-який час від компанії CreditPlus

Promo
31.08.2021 11:42 Корисно

Українська фінансова організація CreditPlus надає швидкі кредити онлайн з миттєвим переказом грошей на карту. Для оформлення знадобляться тільки паспорт, ІПН і проходження автоматичної ідентифікації через Bank ID НБУ.

Кредит Плюс - одна з найбільших МФО, яка входить в топ-5 найбільш популярних в Україні. Компанія пропонує кредити суму до 10 000 грн для перших клієнтів і до 20 000 грн - для повторних. Переваги сервісу CreditPlus:

  • оперативне дистанційне обслуговування;
  • зручне оформлення і погашення;
  • можливість пролонгації або часткового погашення.

Переваги клієнтського досвіду - регулярні акції та наявність програми лояльності. Клієнти компанії автоматично стають учасниками розіграшів призів і гарантовано виграють: від електросамокатів і гаджетів Apple до сертифікатів на подорожі. Програма лояльності допомагає заощадити на повторному кредитуванні. Також на сторінці CreditPlus в Facebook публікуються промокоди на знижки.

Завдання CreditPlus - допомогти клієнтам оперативно вирішити фінансові питання. Компанія використовує передові технології, щоб досягти балансу між швидкістю обслуговування, безпекою та комфортом використання сервісу. Завдяки автоматизованій скоринговій системі нові клієнти можуть дізнатися рішення і отримати грошовий переказ протягом 7-15 хвилин, постійні - за 2-5 хвилин. CreditPlus використовує технологію Bank ID від Національного банку України. Це дозволяє ідентифікувати клієнта за допомогою банку, який його обслуговує. Проходити верифікацію необхідно на етапі реєстрації і підписання договору. Також при реєстрації необхідно зробити просте фото з документами, щоб система перевірила дані, і клієнт був ідентифікований. Таким чином знижується ризик шахрайства, якщо особисті дані потрапили в руки третіх осіб. Завдяки багаторівневій системі безпеки і фільтрації даних в CreditPlus отримати кредит на іншу людину неможливо.

Теги: