Головне – щоб костюмчик сидів: умови та правила вибору офісного одягу для жінок

Реклама
07.07.2021 11:03 Корисно
Фото: leboutique.com Фото: leboutique.com

Вважаєте, що діловий костюм – це нудно, невиразно та недостатньо жіночно? Заздалегідь засмучуєтеся, тому що попереду цілий тиждень, а вам доведеться провести його в жорстких «обіймах» піджака? А може, ви вважаєте, що цей одяг вам узагалі не личить? Спробуйте заглянути в магазин одягу «Le boutique»: жіночі костюми  , які ви там знайдете, можуть задовольнити найвибагливіший смак.

Чому саме «Le boutique»

Отже, де шукати костюм – зрозуміло, залишилося розібратися з тим, як його обрати, щоб не відчувати себе в ньому лицарем у лаштунках або «синьою панчохою».

  1. На ринку цей інтернет-магазин уже 11-й рік і за цей час перетворився на потужну компанію з мільйонними оборотами, неабияк потіснивши конкурентів.
  2. Він співпрацює з відомими брендами, що гарантує якість товару.
  3. Сайт зручно організований: покупець не бере «кота в мішку», він може розглянути товар у деталях і звіритися з таблицею розмірів.
  4. Зручно організований сервіс оплати і доставки товару (2–3 дні в будь-яке село України, навіть якщо його немає на карті) – і можливість повернути або обміняти його, якщо не підійшов, без клопоту.
  5. Гнучка система знижок (іноді до 70 %), що дає можливість купувати якісні товари за низькими цінами.

Шість правил для одного костюма

Фото: leboutique.com

  1. Обирайте діловий костюм із суто жіночого матеріалу, особливо якщо він брючний. Залиште твід у минулому – зрозуміло, що ретро в тренді, але не для всіх. Юній дівчині він, може, й підійде, але якщо вам трохи «за 30», краще відкладіть його вбік. Якщо ви хочете не тільки мати сучасний вигляд, а й ще щоб вам було зручно, обирайте сучасні якісні матеріали: вони легкі, м’які та «дихаючі».
  2. Обирайте правильну кольорову гамму, адже офісний костюм – це не обов’язково сірий, синій або чорний. Спробуйте одяг з ніжних пастельних відтінків, особливо влітку. Щодо малюнка, то тут краще слідкувати за модою, зважаючи на власний вік та особливості фігури – комусь підійде енергійна смужка, а комусь – клітинка.
  3. Обирайте суто жіночі деталі та крій: ваш костюм повинен відрізнятися від чоловічого. Приталені жакети, об’ємні плечі, укорочена довжина штанин, брюки-палаццо, брюки-кюлоти і кльош – усе це надасть вам не тільки жіночності, але й витонченості. Ну і, нарешті, костюм із спідницею ніхто не відміняв.
  4. Якщо ви все ж таки віддали перевагу класичному костюму, «пом’якшіть» його жіночним верхом – блузами й сорочками. Одягайте під жакет тонкі струмливі блузи з шовку, льону або шифону.
  5. Аксесуари – наше все! Саме вони в секунду перетворять залізну леді в класичному костюмі на грайливу та елегантну жінку. Пояс, шийна хустка або шарф, прикраси, а на вулиці – сонячні окуляри та широкополий капелюх – і ви змінились, як за помахом чарівної палички.
  6. Обирайте правильне взуття. Діловий костюм – це не обов’язково підбори. Так, вони роблять фігуру стрункішою, але додають строгості. Спробуйте мюли, оксфорди, а дівчата можуть дозволити собі поекспериментувати навіть з кедами або кросівками.

Фото: leboutique.com

До речі, в інтернет-магазині «Le boutique» можна підібрати усі необхідні аксесуари та взуття до вашого майбутнього костюма.