Головні переваги оперативного друку поліграфії

Promo
11.08.2022 17:30 Корисно
Терміновий друк користується великою популярністю. Це можливість у короткі терміни отримати готову поліграфію для рекламних або особистих цілей. Обираючи оперативний друк, клієнти розраховують на виконання замовлення безпосередньо в день подачі макету.

Послуги з експрес-друку надає типографія «Хамелеон К» – малі тиражі поліграфії клієнти можуть отримати вже через 15 хвилин. Які особливості оперативного друку та в чому його переваги?

Широкий спектр застосування

Оперативний друк не обмежує клієнта у виборі видів поліграфії, її форматів і дизайнів. Аби швидко надрукувати продукцію, сучасні типографії використовують цифровий метод. Він універсальний і підходить для різних цілей. Аби ціна на експрес-друк була виправдана, доцільно замовляти тиражі, що не перевищують кількості в 500 екземплярів. Це може бути друкована продукція, розроблена для різних потреб: проведення рекламних акцій, корпоративів і ювілеїв, навчальних семінарів та тематичних виставок.

За допомогою цифрового друку малими тиражами можна виготовити:

  • листівки та флаєри;
  • буклети й каталоги;
  • візитівки;
  • запрошення на весілля;
  • фотоальбоми на шкільний випускний;
  • тейбл-тенти для корпоративних заходів;
  • фірмові бланки та папки з корпоративною символікою;
  • календарі з лого;
  • сертифікати та дипломи.

Цифровий метод дає можливість застосовувати широкоформатний друк. Він активно використовується для реалізації ідей зовнішньої реклами. Друк на вуличних об’єктах відрізняється великими розмірами. Різноманітні вказівники, величезні наліпки та стікери, вивіски та постери для вітрин – усе це можна замовити на сайті xprint.com.ua із виготовленням «день у день». Експрес-друк дає можливість оперативно організувати акції та розпродажі, привертаючи увагу клієнтів цікавими пропозиціями.

Якість друку

Помилково вважати, що швидкість другу негативно відображається на якості самої продукції. Експрес-друк проходить такі ж технологічні процеси, як і будь-який інший вид створення друкованої продукції. Тому візуально та на дотик неможливо відрізнити поліграфію, яка була реалізована цифровим чи офсетним методом. Вся продукція проходить суворий контроль якості та складні етапи друку.

Створення і маленької наліпки, і великого каталогу розпочинається з додрукарської підготовки. На цьому етапі розробляється макет виробу та його майбутній формат. Це компоновка всіх зображень і текстів, вибір кольорової палітри, підбір шрифтів. Якщо у замовника немає готового макету, то у великих типографіях його можна зверстати «з нуля». Це гарантія, що макет відповідає всім технічним вимогам, тому оперативно буде запущений у роботу.

Другий етап – безпосередньо процес друку. Клієнт повинен обрати такі показники, яка розмір тиражу, вид паперу. Якщо стоїть завдання суттєво зекономити на виготовленні поліграфії, то саме на цьому етапі можна підібрати більш бюджетні види паперу. У макеті можна передбачити не повноцінний друк, а частково чорно-білий чи в обмеженій кольоровій палітрі.

Третій етап виготовлення – післядрукарська обробка. Навіть якщо поліграфія створюється швидкими темпами, вона може відрізнятися якістю та презентабельністю. Типографія xprint.com.ua пропонує своїм клієнтам великий перелік послуг з післядрукарської обробки. Найпопулярніші рішення – це біговка, перфорація сторінок, покриття обкладинки УФ-лаком, фальцювання, округлення куточків. Спеціалісти «Хамелеон К» підкажуть, які оригінальні методи оформлення можна підібрати для різних видів поліграфії.

Автор: Юлія Гнатченко