Готуємося до ЗНО: як скласти математику на 200 балів

Promo
05.11.2021 11:10 Корисно
На жаль, ЗНО з математики не просто перепона на дорозі, яку можна обійти і забути. ЗНО потрібно пройти, як густий ліс: добре підготуватися, заповнити всі прогалини у знаннях та з високо піднятою головою відправитися на оцінювання.

Що потрібно для того, щоб скласти ЗНО з математики

Які слова змусять нервувати навіть найсумліннішого школяра? Правильно –  «Підготовка до ЗНО з математики». Здавалося б, що для цього потрібно? Уважно слухати вчителя, не пропускати уроки та виконувати всі-всі домашні завдання. Але насправді цього буває недостатньо. Особливо якщо мета – отримати максимальний бал. Тож поговоримо: що потрібно для того, аби скласти тестування з математики?

1. Спланувати підготовку з урахуванням work-life balance

Варто пам’ятати: підготовка до ЗНО – це ще не все життя. Ви маєте ще відпочивати, гуляти з друзями, приділяти увагу родині тощо. Потрібно балансувати! І ретельно планувати підготовку. Визначте, що саме потрібно зробити та скільки часу на це можна витратити. А щоб було простіше, скористайтеся перевіреними методами: Pomodoro, трекери звичок, списки справ чи флеш-картки. Усе одно складно? Тоді варто розглянути можливість записатися на онлайн-курси: тут організатори та викладачі продумають ефективний план підготовки за вас.

2. Поставтеся до підготовки серйозно, але з гумором

Завдання з множинними варіантами, задачі з відкритою відповіддю, кілька рівнів складності… Щоби впоратися з цим, пропонуємо розбавити підготовку гумором! Підпишіться на тематичні пабліки з мемами, створюйте їх самостійно, слухайте тематичний реп на YouTube, вигадуйте анекдоти для запам’ятовування найскладнішої інформації тощо. І от уже ЗНО з математики стає не таким уже страшним, чи не так?

3. Хваліть себе за найменші перемоги

Уперше розв’язали складну задачу? Вдалося без проблем переказати теорію з теми? Обов’язково похваліть себе! Складіть список того, як можна себе щоденно радувати. І навіть дрібні радощі «закріплять» позитивне звершення, а мозок отримає свою дозу дофаміну, гормону щастя.

Як проходить навчання на курсах від «На Урок»

Підготовка до ЗНО триває щонайменше рік. Тільки-но уявіть, це цілий рік життя! Тому, щоби зекономити час та нерви, пропонуємо інвестувати в курси з підготовки до ЗНО від «На Урок». Ви зі спокійною душею можете покластися на досвідчених викладачів сервісу.

Процес навчання в онлайн-школі «На Урок»:

  1. Як проходять онлайн-уроки? Від вас потрібен лише відеозв’язок та мікрофон. Усе інше зроблять викладачі: надаватимуть потрібні знання та залучатимуть до активної взаємодії.
  2. Що супроводжує урок? Абсолютно до кожного заняття додається яскрава навчальна презентація та інтерактивні тренувальні завдання.
  3. Навчання проходить на сайті зі зручним функціоналом. Ви навіть зможете відстежувати прогрес за допомогою шкали ефективності!
  4. Як щодо домашнього завдання? Звісно, без нього не обійтися. Але будьте певні: воно буде цікавим та оригінальним. А ще кожен учень може користуватися цікавими додатковими матеріалами та передивлятися записи уроків.
  5. Під час навчання виникли запитання? Кожен учень має особистого куратора, який допомагає долати труднощі та підбадьорює виконувати домашні завдання.

Готуючися до тестування, не соромтеся попросити про допомогу. І будьте певні: все вийде!