Ідеальні вихідні в готелі «Місто» м. Харків

Promo
10.06.2021 10:21 Корисно
Ідеальні вихідні на свіжому повітрі в готелі «Місто» в центрі Харкова! Літній майданчик для гостей, ресторан, фітнес-центр, басейни і спа-процедури, караоке та боулінг-клуб.

Готельний комплекс «Місто» пропонує провести незабутні вихідні в колі друзів, із сім’єю або коханою людиною. Для жителів і гостей Харкова готель з басейном приготував безліч варіантів дозвілля: від активного проведення часу до пасивного відпочинку з користю для здоров’я. Провести два дні по-королівському у VIP апартаментах з ексклюзивним обслуговуванням і безліччю цікавих програм – реальна розкіш уже на цей уїк-енд!

Вихідні на свіжому повітрі

Усамітнившись далеко від міської суєти, розташувався готельний комплекс «Місто». Його головною визначною пам’яткою є унікальний парковий ландшафт, чарівливий природною красою, співом птахів і локаціями для відпочинку. У розпорядженні постояльців:

• літня тераса із затишними диванами;
• прогулянкові стежки по парку;
• альтанки для застілля, настільних ігор у компанії;
• басейни (для дорослих і дітей);
• шезлонги й аква-бар;
• дитячий майданчик.

Усі локації для відпочинку оточені зеленими насадженнями. Чисте повітря, аромат квітів і трав, обстановка, що п’янить, подарують незабутні емоції.

Смак перемоги так близько!

Літній майданчик для гостей, які здійснили бронювання номера в готелі, пропонує зміцнити командний дух, відчути себе чемпіоном у змаганнях з пляжного волейболу, баскетболу або міні-футболу. Дружні турніри не залишать нікого байдужими!
Захоплююче проведення часу можна організувати в стінах залу для боулінгу. 10 доріжок, якісний інвентар, повноцінне технічне оснащення дають можливість проводити тут аматорські, професійні або парні змагання. Інструктори з боулінгу допоможуть швидко освоїти правила гри як дорослим, так і маленьким гостям клубу.

Спорт-weekend

Для шанувальників силового спорту свої двері відкриває Fitness центр, оснащений сучасним обладнанням та інвентарем Life Fitness і Hummer Strangth. Для любителів групових занять діють програми з інструктором з аеробіки, фітнесу, стрип-пластики. Програми Mind Body, петлі TRX з індивідуальним тренером дозволять провести повноцінне функціональне тренування.
Готельний комплекс здатний здивувати постояльців розкішною аква-зоною. У розпорядженні любителів водної стихії 40-метровий басейн відкритого типу, 25-метровий закритого типу з панорамними вікнами з виглядом на парк, дитячий літній басейн і 10-метрове джакузі. Артезіанська вода безперервно проходить очистку. Дизайнерський інтер’єр аква-зони забезпечить приємні емоції.

Для бажаючих провести незабутні вихідні готель «Місто» надає повний комплекс SPA-послуг, косметологічного кабінету, салону краси, банно-оздоровчого комплексу. Ресторан пригостить гастрономічними шедеврами від шеф-кухаря ресторану.

Автор: Олена Загребельна