Ідеї подарунків хлопцю без приводу

Promo
20.07.2022 17:00 Корисно
Тривалий час у стосунках інколи негативно впливає на їх якість: партнери набридають один одному, зникає бажання проводити час удвох, та й взагалі вони перестають вважати один одного привабливими. Тоді союз розпадається. Але щоб цього не сталося, треба підтримувати вогники пристрасті: радувати смачними сніданками, частіше гуляти на свіжому повітрі, робити подарунки без приводу. Сьогодні ми поговоримо з вами про останнє, зокрема про сюрпризи для вашого коханого.

Чим здивувати хлопця без приводу

Що презентувати близькій людині просто так? Подарунки — це один із найпрекрасніших і водночас найпростіших способів висловити свою симпатію та турботу. Але так вже склалося, що в нашому суспільстві дарують подарунки у випадку, коли на це є вагома причина: День народження, Новий рік, 8 березня тощо.

Але якщо ви хочете змінити світ, варто починати з себе! Тому якщо ви хочете зробити приємне своїй половинці, зробіть це просто так. Ось вам кілька варіантів оригінальних дарунків хлопцю:

  • Романтичний подарунок. Щоб підтримати романтику в стосунках не обов’язково кричати на весь світ “я тебе кохаю”. Про це можна сказати тихо й скромно, але не менш цікаво. Наприклад, запропонуйте йому спільний похід в СПА-центр на приємні процедури для відновлення тіла, або ж запросіть його на побачення в його улюблений заклад.
  • Сюрприз з чоловічим характером. Брутальний “мачо мен” навряд оцінить відпочинок в СПА, тому подумайте над катанням на квадроциклах, пейнтболі, катанням на картингу або уроку екстремального водіння авто. Дозвольте йому відчути драйв та зарядитися енергією.
  • Спортивному чоловіку теж можна підібрати чудовий презент. Хлопці, які проводять багато часу на тренуваннях, зрадіють спортивному масажу, який допоможе розслабити та відновити тонус у м’язах. Детальніше почитаєте тут https://www.bodo.ua/go/sportyvnyy-masazh/. Також зверніть увагу на спортивні сумки, пляшки для води та взуття.
  • Бюджетні подарунки. Сюрприз ваш може бути недорогим, але дуже приємним. Наприклад, тому, хто любить солодке, запрезентуйте солодощі ручної роботи або ж власноруч приготований торт. А якщо ваш обранець сам обожнює готувати, тоді він оцінить ідею відвідування майстер-класу з приготування піци, морепродуктів або ж м’яса.
  • Власнику автомобіля. Кожен щасливий володар авто піклується про свою вірну залізну подружку. Тому якщо ви оберете подарунок, пов’язаний саме з нею — точно не прогадаєте. Оригінальний ароматизатор, вакуумний пилотяг, нові килимки або чохли на сидіння — обирайте щось з перерахованого й точно порадуєте отримувача.

Цікавим та оригінальним сюрпризом буде також чекова книжка бажань. Вручаючи її, ви зобов’язуєтеся виконати всі завдання, які містяться всередині й тоді, коли того захоче власник книжки. Завдання можуть бути різного характеру — від сніданку в ліжко чи масажу п’яток, до пікантних — так навіть цікавіше. Все залежить від ступеню вашої близькості й сміливості.

А ще запам'ятайте, що подаровані вами презенти — це щастя й радість ваших близьких. І, якщо ви робите їх без приводу, це вдвічі приємніше. Не бійтеся помилитися — це допоможе вам делікатно запитувати про мрії й бажання отримувача.

Автор: Інна Можейко