Кращі ігри, які допоможуть провести час у карантині з користю: як обрати та де придбати

Promo
15.04.2020 16:35 Корисно
Фото: bgames.com.ua Фото: bgames.com.ua
І ви, і ваші діти втомилися від «великого карантинного сидіння»? Вихід є! Це – настільні ігри.

По-перше, гра – це спільне заняття для сім’ї, а спільні дії, як відомо, об’єднують. По-друге – це спілкування, яке допоможе вам краще зрозуміти одне одного і ваших дітей. По-третє, настільні ігри – це справжній клад для розвитку логіки, пам’яті, уяви, а це корисно всім: і дорослим, і дітям.
Інтернет-магазин «Кубик» пропонує величезний вибір настільних ігор і аксесуарів до них. На сайті магазину www.bgames.com.ua можна вибрати і замовити з доставкою ігри різних жанрів, розрахованих на різну кількість гравців, різний вік і рівень «просунутості».


П’ять з них, мабуть, найкраще підійдуть для спокійних сімейних вечорів. Гру «Каркассон. Середньовіччя»   варто придбати, якщо у вашій родині є діти, старші 8 років. Вона розрахована максимум на 5 людей і дозволяє перенестися в середньовічну Францію. Суперництво за контроль над провінцією Каркассон не залишить байдужими любителів історії.

Для гравців, які трішки старші, – любителів «страшилок» узагалі і Лавкрафта зокрема – магазин «Кубик» пропонує найостанніше, третє, русифіковане і оновлене видання гри «Жах Аркхема». Гра розрахована на компанію до 6 осіб старше 14 років. На учасників чекає похмурий і чарівний світ, де магія і наука йдуть пліч-о-пліч.

Мріяли коли-небудь побудувати залізницю? Тоді гра «Квиток на поїзд»  – для вас, тим паче, що грати в неї можуть діти від 8 років і старші. Ви зможете прокласти залізницю з тунелями, мостами і станціями між містами Європи, серед яких є також Київ і Харків. До речі, ця гра входить у ТОП-10 кращих сімейних ігор за версією BGG (сайта фанатів настільних ігор).

Україномовна гра «Геометрія уяви»  – хіт продажів – розрахована на дорослих і дітей старше 10 років, грати в неї може компанія максимум з 8 чоловік. Суть гри – гравці відгадують слова, загадані за допомогою особливих пластикових карт, на які нанесені малюнки-піктограми. Ну і нарешті «7 чудес світу. Дуель» – гра для двох, і не обов’язково дорослих (гравцям може бути 10 років і більше).

Це нова гра з однойменної хітової серії – продумана, збалансована і азартна. Грайте – і карантин пройде непомітно!

Магазин Кубик - перший інтернет-магазин настільних ігор в Харкові і один з найбільших магазинів настільних ігор в Україні. Асортимент магазину представлений світовими хітами Європи і США. Кожна настільна гра в нашому магазині - одна з кращих і часто входить в ТОП -1000 популярних настільних ігор. https://www.bgames.com.ua/privacy.php

Читайте також: Як заощадити на «комуналці»: ТОП-4 поради для розумного споживання енергії