Куди поїхати на море на 8 Березня?

Promo
16.02.2021 10:25 Корисно
Міжнародний жіночий день відзначають у всьому світі і свою другу половинку можна привітати незвично, подарувавши їй путівку за кордон. В такому випадку це буде справжнє свято, позбавлене від суєти і турбот, а де краще його провести, підкаже наша добірка.

Місце обов'язково має бути надихаючим і романтичним, ідеально підходити для легких вечірніх нарядів і тривалих піших прогулянок. 8 березня можна краще відзначити на островах, але материкова частина курортів також пропонує непогані варіанти. В будь-якому випадку відпочинок запам'ятається надовго.

Мальдіви

Райський відпочинок на островах до душі кожній жінці, так що Мальдіви однозначно варто розглядати в якості місця для відпочинку на 8 березня. Якщо боїтеся, що не потягнете ціну путівки, шукайте гарячі тури з Харькова на https://otpusk.in.ua/hot-tours/ – тим більше високий сезон на острові вже добігає кінця. 

Максимальну кількість вражень від відпочинку в березні можна отримати, якщо влаштувати запливи з маскою. Їх найкраще влаштовувати на кордоні коралового рифу, де закінчується острів і починається глибока вода. Ще один варіант розваги – нічна екскурсія до острову Ваадху. Це саме те місце, де планктон світиться через накопичену за цілий день сонячну енергію. Виглядає неймовірно красиво, як ніби зірки розсипалися прямо по пляжу. 

В'єтнам 

Далекі від туристичної індустрії люди до сих пір думають, що до В'єтнаму нічого їздити і організувати якісний відпочинок тут практично неможливо, але це зовсім не так. Курорти Нячанг, Фукуок, Ханой вже встигли стати популярними і завоювати довіру тисяч туристів. Відгуки про цей напрямок виключно позитивні, а значить можна сміливо брати тур на 8 березня, щоб провести його:

  • на незвичайному скляному мосту з 5D-ефектами на плато Мокчао біля водоспаду Дай Ем;
  • в Бухті Халонг – найкрасивішому місці В'єтнаму на думку більшості місцевих жителів і гостей країни;
  • в Національному парку Фонг-Ня-Ке-Банг – комплексі печер зі своїми пляжами – справжній інший світ під землею;
  • в ресторані Altitude Rooftop Bar, пробуючи морепродукти з панорамним видом на море.

Все це наштовхує на думку, що таке 8 березня на морі було б ідеальним, але розглянути варто і інші варіанти, адже на смак товариш не всяк. 

ОАЕ

Сприятливі кліматичні умови, доступні ціни, високий рівень сервісу зробили з Об'єднаних Арабських Емірат відмінний туристичний центр. До речі, тури на 8 березня в емірати користуються великою популярністю, так як в березні температура води досягає +23 ℃ і можна сміливо відкривати купальний сезон. Так як початок місяця може бути ще прохолодним, готелі пропонують хороші знижки на розміщення – таку можливість однозначно не варто втрачати.

Найкращий відпочинок на морі в березні обіцяють курорти Рас-аль-Хайма, Дубаї та Абу-Дабі. Для любителів активного шопінгу і знижок ОАЕ теж відмінний варіант – торгові центри Дубаї все ще організовують розпродаж після новорічних свят. 

Куба

Запальна і драйвова Куба пропонує провести такий же відпочинок на 8 березня. Можна відвідати всі паби цієї чудової країни, насолодитися оригінальними стравами місцевої кухні і як слід накупатися. Відпочинок на Кубі примітний тим, що:

  • можна спробувати лобстерів і лангустів, яких в країні дуже багато;
  • тут скрізь і всі п'ють ром – Havana Club і Legendario;
  • можна потусуватися на пляжі серед мангрових заростей Santa Maria Del Mar;
  • є шанс погуляти по місту-музею під відкритим небом з архітектурою 18 століття.

Єдиний мінус – на курортах не все гаразд з інтернетом, вайфай в готелях тягне слабенько, і без карти далеко від готелю зайвий раз краще не відходити. У всьому іншому 8 березня на Кубі буде ідеальним, атмосфера вічного свята вам гарантована.