Купити взуття: актуальні фасони на демісезон

Promo
09.12.2021 16:40 Корисно
Кожні кілька місяців настає період, коли будь-яка дівчина починає оновлювати взуттєвий гардероб. Це пов’язано зі зміною погодних умов та активними змінами у модних тенденціях. Найдовшим періодом є демісезон, тому давайте розбиратися, який асортимент не лише підходитиме під примхливу погоду, а й відповідатиме трендам.

Кросівки. Останнім часом стали справді універсальним виробом, оскільки багато хто з нас використовує їх і влітку, і навіть узимку. Сьогодні на ринку з’явилося безліч об’ємних дутих моделей. Вони мають чудовий вигляд разом з приталенішим низом та об’ємним верхом. Таким чином, ми збалансуємо пропорції фігури та підкреслимо її тендітність. Тому купити взуття такого формату варто.

Черевики. Тут варто зважити на різноманітність фасонів. Почнемо з найбільш звичних армійських на шнурівці. Якщо раніше були популярними вироби трохи вищі за щиколотки на грубій підошві, то сьогодні повернулися в моду моделі з нульових – чоботи майже до коліна. Вони мають чудовий вигляд із сукнями, спідницями і подовженими кашеміровими пальтами.

Челсі стали теж трохи вищими. Їх ми бачимо в стильних комбінаціях разом зі спортивними брюками-джоггерами, оверсайз худі, бомбером та кепкою. У такому вигляді ви можете відправитися на прогулянку, бранч або магазин.

Ботфорти на шпильці – елегантніший варіант, але зустрічається з нетривіальних матеріалів на кшталт деніму. Їх ми часто бачимо в креативних рекламних кампаніях, у комбінації з боді, маскулінними піджаками та іншими. Тому таку ідею варто взяти на озброєння для зйомки нового фотосету або зробити звичніший аутфіт з укороченим пуховиком, подовженим светром і міні-спідницею в складки.

Чоботи з широкою халявою повернулися в стрітстайл і мають чудовий вигляд з прямими джинсами таприталеним верхом, щоб підкреслити вигини фігури.

Це далеко не весь перелік актуальноговзуття, адже практично щодня з’являються нові віяння, за якими складно встигнути, але, щоб завжди мати чудовий вигляд, рекомендуємо вибирати винятково брендові вироби. Вони не виготовляються з добірних матеріалів, які гарантують належний рівень якості та можливість якомога довше радіти обновці. Якщо ж ви не можете знайти надійного постачальника одягу, взуття та аксесуарів, ми рекомендуємо розглянути асортимент найбільшого онлайн-магазину в Україні MD-Fashion. Тут ви знайдете продукцію більше ста світових торгових марок, включно з вищезазначеними фасонами в найрізноманітніших альтернативах, а також доповнення до них.