Мій будинок — моя фортеця: як захиститися від непроханих гостей

Promo
22.05.2020 13:40 Корисно
фото hostingkartinok.com фото hostingkartinok.com
Почуття безпеки — мабуть, головне, завдяки чому ми можемо відчувати себе впевненими всюди, де б не знаходилися. Тому рано чи пізно виникає питання — як же зробити свій будинок або робочий офіс максимально захищеним.

Технології не стоять на місці, і в сучасному світі вже давно придумали цілі системи безпеки комплекти відеоспостереження купити в Україні, які допомагають не тільки захистити свої квартири, будинки і офіси від небажаних відвідувачів, але і попередити в разі, якщо в приміщення таки вдалося проникнути непроханим гостям.

Що вони собою являють:

  • камери відеоспостереження;
  • відеореєстратори;
  • домофони;
  • системи контролю віддаленим доступом (СКУД);
  • сигналізація.

Камери відеоспостереження


фото control.ua

За допомогою таких камер можна відстежити все, що відбувається на території, будь то закрите приміщення або ділянка на вулиці. Їх ставлять у квартирах, приватних домоволодіннях, офісах і навіть у під'їздах багатоквартирних будинків.

Серед таких камер є як найпростіші моделі, так і потужні пристрої з високою роздільною здатністю, коли можна розглянути будь-які, навіть найдрібніші, деталі.

Відеореєстратори


фото control.ua

Це ключова частина у використанні камер відеоспостереження. Відеореєстратори, які можна знайти на control.ua, обробляють і записують усі дані, що надходять з камер. Запис проводиться постійно на жорсткий диск, і, якщо необхідно, зображення можна переглядати в режимі реального часу.

Домофони


фото control.ua

Цей пристрій дозволяє контролювати відвідувачів, вести через нього перемовини, а через відеодомофон можна навіть подивитися, хто до вас прийшов.

Системи контролю віддаленим доступом


фото control.ua

Такі системи зазвичай установлюють в офісах. Особи з правом доступу спокійно потраплять на територію, а от сторонні цього зробити не зможуть. Також за допомогою СКУД можна контролювати, коли прийшов і пішов співробітник, і за необхідності відкривати аварійні виходи.

Сигналізація


фото control.ua

Система складається зі спеціальних датчиків і центрального пульта управління. Якщо на територію проникнуть сторонні або трапиться будь-яка нестандартна ситуація, пристрій відразу ж сповістить про це.

Тому, якщо питання безпеки вашого будинку або ваших близьких стало для вас найголовнішим,  ви можете обрати будь-який спосіб захисту, та нарешті почуватися  впевнено. А  придбати ці системи можна навіть не виходячи з будинку, квартири, дачі у режимі онлайн.

Читайте також Секатор: як правильно зберігати і точити