Мультимодальні перевезення: особливості

Promo
17.02.2022 15:15 Корисно
Перевезення міжнародного вантажу - трудомісткий процес. Щоб він пройшов безперешкодно і без фінансових втрат, знадобиться участь фахівців. Тільки досвідчені логісти та митні брокери можуть гарантувати благополучний результат операції. Все тому, що вона вимагає чималих знань, досвіду і можливості приділити час кожній задачі.

Мультимодальні перевезення допомагають грамотно організувати логістику, оскільки забезпечують транспортування вантажу на далекі відстані з використанням декількох видів транспорту. А, щоб здійснити таку доставку, зверніться до професіоналів - УкрВіпСервіс. І можете бути впевнені, що ваш товар буде доставлений в потрібне місце і в точний термін.

Мультимодальні перевезення з УкрВіпСервіс

Отже, мультимодальні маршрути складаються за участю декількох транспортних засобів. Їх організовують, коли немає можливості доставити товар одним видом транспорту. Припустимо, що вам потрібно ввезти імпорт з-за кордону і доцільно перевезти його морем, в порт Одеси. А кінцевий пункт, склад компанії, знаходиться в Києві. В такому випадку подальший шлях вантаж виконає залізничним або автомобільним транспортом.

Є ряд ситуацій, коли подібне перевантаження здійснюється в іншій державі. Такий маршрут теж буде мультимодальним. А ось, щоб він пройшов гладко - без простоїв на митниці, терміналах або складах, знадобиться грамотний підхід до організації вантажоперевезення професійними https://www.uvs.in.ua/gryzoperevozki/ логістами.

Особливості та переваги мультимодальних перевезень

Мультимодальні перевезення здійснюються за участю морського, авто, залізничного та авіаційного транспорту.

Морем, як правило, доставляють великі партії комерційного вантажу з далеких країн - США, Канади, Китаю та інших. Нерідко товар відправляють морем з Європи.

Авіаперевезення незамінне, коли потрібно доставити товар за короткі терміни. Хоча цей спосіб транспортування не можна назвати дешевим, але це оптимальний варіант для швидкопсувних і термінових вантажів.

Залізничні перевезення і авто можуть стати як допоміжними, так і основними транспортними засобами в змішаних маршрутах.

А УкрВіпСервіс допоможе здійснити транспортування будь-якої складності, а також:

  • передбачить і надасть транспорт надійних контрагентів;
  • складе оптимальний маршрут з урахуванням часових проміжків;
  • супроводить товар;
  • допоможе в зборі та отриманні документів;
  • візьме на себе митне оформлення.

Ви можете повністю покластися на фахівців УкрВіпСервіс: уповноважити отримати вантаж, розмитнити без вашої участі. Це заощадить вам багато часу і коштів.