Найгарячіші ювелірні тренди 2023

Promo
15.09.2022 16:53 Корисно
Сексуальність повернулася. Від сміливих золотих підвісок до стильних мінімалістичних сережок – зараз усі прикраси створені для максимального задоволення. Це вироби для хорошого самопочуття. Такі прикраси миттєво покращують ваш стиль та настрій. Стилісти називають це ювелірною терапією.

Мінімалістична естетика продовжує залишатися в трендах, а до неї додається трохи спокуси та неординарності. Прикраси нового сезону стали сміливішими, стильнішими і радіснішими. І ви можете переконатися в цьому, завітавши в інтернет-магазин minimal.com.ua.

Ось список найгарячіших ювелірних трендів, що покращать ваш стиль та піднімуть настрій у 2023 році.

Дорогоцінна трійка стильних прикрас

До найбільш трендових аксесуарів наступного модного сезону належать такі вироби:

Вишукані кольє

Мода любить повторюватись, і кольє теж змогло повернутися до модних трендів. Ви можете помітити, що вони мають підвіски різних форм, серед яких значне місце займають патріотичні дизайни. Знавці моди, схоже, особливо люблять кольє у вигляді напису англійською мовою «Ukraine». Отже, якщо вам подобаються культові лідери, то варто придбати для себе таку модель.

Райдужні самоцвіти

Яскраві та, безумовно, екстравагантні кольорові коштовні камені є головною темою цього сезону, і, схоже, це лише початок. Від рожевих кристалів до пурпурових стразів – сяючі райдужні камені сприятимуть хорошому настрою. Найприємніше те, що цим розкішним речам не потрібен складний стиль, щоб виділитися, – дотримуйтеся простих базових речей, щоб ваші аксесуари сяяли так, як мали б.

Несподівані метелики

Тенденція, на яку ніхто не очікував, дизайну метелика повертається. Особливий відгук він отримав серед представників покоління Z. Перш ніж  ви похитаєте головою, переконайтесь у тому, що деякі з нових інтерпретацій фаворита ранніх нульових насправді доволі стильні. Візьміть, наприклад, стильні підвіски з метеликом у лаконічному дизайні. Навіть якщо ви впевнена шанувальниця класики, дозвольте собі трохи повеселитися.

Як поєднувати модні прикраси?

Нові тенденції потребують сексуальних та ефектних образів. Найголовніше правило полягає в тому, що все можна змішувати – поєднувати нове зі старим, незвичайне з класичним, іноді додаючи яскраві кольори у вигляді коштовного каміння. І неважливо, чи носите ви модні аксесуари з вечірньою сукнею, діловим костюмом або майкою, ці коштовності точно принесуть вам радість.