Натуральний корм для котів Кет Чау

Promo
01.10.2021 17:08 Корисно
Щоби задовольнити свого домашнього улюбленця, перш за все потрібно подбати про збалансований раціон кота, а вже потім думати про увагу та ігри для нього. Правильне харчування значно збільшує шанси на повноцінний розвиток організму тварини. Від цього зменшується ризик появи серйозних хвороб, а сам кіт стає активнішим та щасливішим.

Корм Cat Chow був розроблений спеціалістами компанії Purina, яка з 1926 року проводить дослідження для визначення оптимального харчування для домашніх улюбленців. Результатом стала поява корму, у якому використовуються натуральні інгредієнти, що стають джерелом цілої низки корисних вітамінів та мінералів для організму.

Особливості корму Cat Chow

Корм для котів Cat Chow не просто так користується популярністю серед власників домашніх тварин. Кожен покупець цього продукту може розраховувати на низку переваг, які роблять його кота активнішим та здоровішим, а саме:

  1. Наявність у складі комплексу Naturium. Це особлива комбінація волокон природного походження, яка має в складі натуральні пребіотики. Таким чином підтримується баланс мікрофлори в ШКТ тварини. Підвищений об’єм вітамінів Е та В сприяє активності кота, що дозволяє йому досліджувати цей світ із більшим комфортом.
  2. Велика кількість натурального білка м’ясного походження. Коти ‒ це, перш за все, хижі створіння, тому більшу частину раціону має складати високоякісне м’ясо та субпродукти першого класу ‒ серце, печінка тощо.
  3. Корм Кет Чау не містить у складі консервантів, ароматизаторів або підсилювачів смаку, які не приносять користь організму тварини. Це, перш за все, збалансоване харчування, кожен інгредієнт якого є джерелом потрібних для організму речовин.
  4. У складі ви знайдете тільки ті інгредієнти, які властиві раціону котів у природному середовищі. Це полегшує травлення та допомагає зміцнити організм тварини.

Види кормів Cat Chow

Якісна їжа для котів може суттєво відрізнятися. Адже кожна тварина має власні індивідуальні потреби, які допомагають правильному розвитку улюбленця навіть у зрілому віці. Саме тому, підбираючи харчування для кота, зверніть увагу на його вік, а також на наявність таких чинників:

  • стерилізована або нестерилізована кішка;
  • чи є проблеми із сечовидільною системою;
  • чуттєве травлення;
  • формування грудочок шерсті в шлунку.

Спеціалісти Purina розробили спеціальні раціони, які дають змогу подбати про ці проблеми та чудово зміцнити організм свого чотирилапого друга. У вас є можливість підібрати оптимальне харчування у вигляді сухого чи вологого корму Cat Chow.