Нові ефективні технології лазерної епіляції

Promo
22.07.2022 17:10 Корисно
Перепробували всі засоби боротьби із зайвим волоссям, яке росте не там, де вам хотілося б, та вже не знаєте, як його знищити? Дізнайтеся про нові технології лазерної епіляції, які здатні зробити ваше тіло гладеньким та шовковистим, без будь-яких ускладнень.

Жінка завжди залишається жінкою навіть під час війни. Психологи кажуть, що турбуватися про себе та зовнішній вигляд – абсолютно нормально і правильно: це спосіб зберегти психічне здоров'я. А якщо людині все одно, як вона виглядає, – це перший крок до виснаження та подальших проблем зі здоров'ям. Тому тим, кому здається, що такі теми не вчасні, варто задуматися над цими фактами. А тим, хто мріє про порятунок від небажаного оволосіння, варто докладніше познайомитися з двома сучасними гібридними технологіями лазерної епіляції ЕЛОС та 3Д. Як повідомляє EpiLaser, вони здатні вирішити проблему максимально комфортно та якісно.

Лазерна епіляція ELOS: 99 % задоволених клієнтів

Ця методика поєднала світлові імпульси та радіохвилі. Лазер проникає у шкіряний шар на глибину до п'яти міліметрів, нагріваючи корінь, він руйнує його структуру та дестабілізує стрижень. В результаті волоски тоншають, випадають і більше на цьому місці не ростуть.

Переваги ELOS:

  • Найменша потужність при високій ефективності, а отже, менша травматичність для епідерми.
  • Епіляція проходить повністю безболісно (відчувається лише легке поколювання та тепло).
  • Безпечно для всіх типів шкіри, у тому числі засмаглої.
  • І головне – підходить для тонкого та світлого волосся.

Якщо вирішили випробувати цей метод, слід знати, що є певна категорія людей, яким епіляція протипоказана. Насамперед, хворі на онкологію, цукровий діабет, фотодерматоз, що мають дефіцит імунітету, не переносять ультрафіолет, з вірусними та бактеріальними інфекціями. Обмеженнями також є келоїдні рубці, родимки, новоутворення, захворювання шкіри та наявність металевих імплантів.

Вагітним рекомендують перенести епіляцію на якийсь час після пологів. А тим, кому ще нема 16 років, дочекатися цього віку.

Лазерна епіляція 3D

Ця нова б'юті-технологія вважається найефективнішою, адже поєднує три довжини хвилі в одному лазерному промені. 3D-лазер діє на всю зону зростання цибулини, більш точно проникає, а тому дуже ефективний та безпечний.

Переваги 3D:

  • Безболісна та комфортна процедура: апарат оснащений сапфіровою насадкою, що охолоджує ділянку при обробці фахівцем.
  • Епідерма не травмується, немає подразнень, опіків, сухості, висипу.
  • Швидкість проведення: сеанс займає вдвічі менше часу, ніж в яких використовуються інші лазерні апарати.
  • Відмінно «працює» з усіма типами волосків, навіть на смаглявій шкірі.
  • Підходить для роботи на всіх ділянках обличчя та тіла, навіть найніжніших.
  • Немає численних протипоказань: наприклад, можна використовувати при варикозному розширенні вен.

Безперечними протипоказаннями для застосування епіляції є алергія на ультрафіолет, фотодерматити, порфірії. В інших випадках курс можна пройти після одужання.

Пам'ятайте:
Якою б найновішою та найефективнішою не була технологія, видалити за один раз усю зайву волосистість не вийде. Частина їх перебуває у сплячому стані, а лазер діє у фазі зростання. Згідно зі статистикою, за 1 епіляцію видаляється до 20 % волосяного покриву. Для повного звільнення від волосистості потрібно в середньому 6-11 сеансів, але кожен випадок індивідуальний і залежить від особливостей організму клієнта (густоти, структури волосся, часу дозрівання цибулин). Точну кількість необхідних процедур може визначити лікар.

Детальну інформацію про нові ефективні технології лазерної епіляції читайте на сайті epilaser.com.ua.

Автор: Ірина Мнішек