Обираємо букет квітів з доставкою в Харкові

Promo
22.09.2021 12:50 Корисно
Фото: www.u-f-l.net/ua Фото: www.u-f-l.net/ua

Кожного року ми стикаємось з довічною дилемою, що подарувати коханій людині? Усі м’які іграшки розкуплені, прикраси надто дорогі, а час на прийняття рішень спливає. В такому випадку треба розраховувати на щось надійне та перевірене часом – букет квітів. Проте з кожним роком купити квіти стає важче. Це пов’язано зі збільшенням точок продажу, одноманіттям вибору та зростанням ціни.

Чим здивувати у виборі букету?

Слово квіти асоціюється у кожного по своєму, але зазвичай все зводиться до банальної “класики”, від якої втомилися не тільки флористи але й ті, для кого ці квіти призначались. Проте здивувати другу половинку чи навіть члена родини доволі просто – купити піони. Вони не тільки зачарують своїм виглядом та ароматом, але й стануть прикрасою будь-якого будинку. Піони – це вибір тих, хто любить приємно дивувати незалежно від пори року.

Фото: https://www.u-f-l.net/ua/cvety-peony

Чому доставка – це найкращій варіант?

Обравши піони залишається визначитись із місцем купівлі. Прийнято вважати, що купити квіти у місцевому ларьку або магазині – це означає, проконтролювати якість придбаного продукту. Насправді все відбувається навпаки. Довіряючи таким місцям, ви не можете бути певними, що вчора придбані піони простоять більше доби, оскільки ці квіти є вибагливими до умов їх зберігання. На допомогу прийде доставка букетів. Це не просто швидкий та зручний спосіб доставити подарунок у будь-яку точку міста, але й компетентність фахівців, які зберігають ваші піони згідно всіх правил. Серед головних переваг доставки є:

  • Свіжість та якість усіх букетів та квітів;
  • Швидкість та надійність доставки;
  • Зручна оплата, як при отримані, так і на сайті;
  • Флористи допоможуть обрати найкращі піони.

Як доглядати за букетом?

Купити квіти – це тільки половина справи. Потрібно вміти доглядати за ними, в такому випадку придбані піони простоять значно довше та не втратять свій аромат впродовж довгого часу.

Декілька важливих порад, які вам допоможуть зберегти букет свіжим:

  1. Підріжте стебло кожної квітки, бажано під великим кутом, перед тим, як опускати квіти у вазу. У такому випадку піони отримають більше води.
  2. Приберіть листя зі стебла, де воно заходить у воду. Це також впливатиме на надходження рідини.
  3. Наберіть трохи теплу воду у вазу та додайте ложку цукру. В такому випадку, квіти простоять довше.
  4. Оберіть гарне місце для розташування вази. Там не має бути темно, але й прямі промені сонця так само не бажані.

Прийнято вважати, що подарувати щастя – неможливо. Звісно, що це неправда. Купити квіти у наш час дуже просто, навіть сидячи вдома, а піони у вашому букеті точно змусять посміхнутись людину та бути трохи щасливіше.