Оксандролон – анаболічний стероїд для створення вираженої рельєфності

Promo
05.04.2022 11:09 Корисно

Існує величезний вибір препаратів спортивної фармакології з різною метою та призначенням. Одна фарма використовується для нарощування м’язової маси, друга – для жироспалювання, третя – для створення вираженого рельєфу. Якщо атлету необхідно купити препарат, який покращуватиме рельєф тіла, тоді рекомендується купити Оксандролон у магазині Стероїд ШОП.

Що являє собою препарат Оксандролон?

Оксандролон є анаболічним стероїдом синтетичного походження. Препарат дуже затребуваний серед атлетів, оскільки анаболічна активність становить 400 %. Андрогенний показник становить 25 % щодо тестостерону. Препарат не піддається ароматизації та фактично не шкідливий для печінки. Придбати Оксандролон в Україні можна таблетованої форми випуску. Препарат впливає на організм від 8 до 12 годин. При допінг-контролі виявляється протягом півтора місяця.

Оксандролон дуже затребуваний серед пауерліфтерів та бодібілдерів. Під час прийому цього препарату покращується рельєф тіла та зростають силові показники. Ця властивість можлива в результаті синтезу креатинфосфату. Цей процес здійснюється у м’язовій клітині. Зайва рідина в організмі спортсмена не накопичується. Стероїд не викликає маскулінізацію. Оксандролон має доступну ціну для кожного спортсмена.

Ефекти від застосування препарату Оксандролон

Найголовнішою метою Оксандролону є підвищення твердості мускулатури та створення вираженого рельєфу. Додатково препарат спалює зайвий підшкірний жир та здатний підвищувати кількість гормону росту в організмі. Важливою перевагою є здатність підвищувати силові показники.

Оксандролон вважають за краще купити атлети, яким необхідно наростити м’язову масу. Важливо розуміти, що цей стероїд також підходить тим спортсменам, які вже набрали об’єм м’язів і не мають зайвого жиру. У цьому випадку завдяки Оксандролону рельєф тіла стає більш вираженим і зменшується кількість підшкірного жиру в усьому організмі.

Можливі побічні реакції

Оксандролон належить до препаратів, які мають слабкі побічні ефекти. Якщо дотримуватися режиму дозування, дуже рідко проявляється «побочка». Однак, якщо атлет порушує всі рекомендації щодо прийому стероїдів, тоді можуть виникнути побічні реакції.

Побічні реакції від прийому Оксандролону:

  • нудота;
  • дратівливість;
  • біль у животі;
  • знижено вироблення гонадотропіну;
  • зниження апетиту;
  • головні болі;
  • підвищення артеріального тиску;
  • еректильна дисфункція.

Звертаємо вашу увагу, що побічні реакції проявляються вкрай рідко.

Як приймати Оксандролон для досягнення максимального ефекту?

Оксандролон сольним курсом рекомендується приймати для створення вираженого рельєфу. Початкове дозування препарату становить 20 мг на добу. Поступово треба збільшувати норму до 40–80 мг на добу. Цю дозу потрібно розділити на два-три прийоми. Тривалість курсу складає 6–8 тижнів. Якщо під час курсу проявляються побічні реакції, тоді необхідно скоротити прийом Оксандролону до 5 тижнів.

Після прийому Оксандролону потрібне застосування препаратів післякурсової терапії. В основі ПКТ лежить препарат Тамоксіфен. Його необхідно приймати в нормі 10 мг на добу протягом 10–14 днів. Для досягнення максимального ефекту треба дотримуватися дієти та спортивного харчування.

Оксандролон добре поєднується з такими препаратами:

  • Сустанон;
  • Прімоболан;
  • Діанабол;
  • Тестостерон.

Оксандролон сольним курсом є неефективним для нарощування м’язової маси. Якщо використовувати цей препарат разом з іншими анаболічними стероїдами, тоді можна дуже добре збільшити об’єм м’язів. З цією метою підходить Діанабол.

Найпоширеніший курс для набору м’язової маси із застосуванням Оксандролону:

  • Оксандролон у дозі 25 мг на тиждень;
  • Тестостерон енантат у нормі 500 мг на тиждень;
  • Дека-Дураболін у нормі 200 мг на тиждень.

Вищевказаний комбінований курс сприяє не тільки збільшенню об’єму м’язів, але й допомагає поліпшити силові показники. Перед тим як використовувати комбіновані курси, необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем і тренером. Курси, в яких поєднуються кілька препаратів, мають більшу ефективність, ніж застосування фарми курсом «соло». Однак, неправильний прийом здатний спричинити появу побічних реакцій.

 

Теги: