OnePlus 9 Pro – смартфон для просунутих користувачів

Promo
21.04.2022 18:00 Корисно
Фото: inside-digital.de Фото: inside-digital.de
Рік тому китайська компанія OnePlus, яка входить у відому корпорацію ВВК, представила на світовому ринку нову лінійку смартфонів OnePlus 9. Флагманом її став OnePlus 9 Pro. Зараз ціна на цей витвір китайських технологій почала знижуватися, тому тим, хто хоче заощадити та водночас придбати функціональний, з великими можливостями, смартфон, варто звернути увагу на цю модель.

Смартфон ванплас 9 про випускається в трьох кольорах  з  поетичними назвами: сріблястий (Morning Mist),   зеленуватий (Forest Green ) і чорний (Stellar Black). Усі вони – унісекс, підійдуть людині будь-яких віку та статі. 
Існує також дві версії, які відрізняються за обсягом оперативної пам'яті (8 або 12 ГБ) та сховища (128 або 256 ГБ). 
Користувачам разом із смартфоном надсилають також стильний, тонкий і дуже приємний на дотик  чохол під кольор телефона та зарядний пристрій. 
Сам телефон, незважаючи на його доволі великий розмір –  163×74×8,7 мм (до того ж діагональ екрана – 6,7″ і він зроблений майже під край корпусу) та вагу  197 грамів,  зручно розміщується в руці завдяки заокругленій задній поверхні. До речі, для нього було використано скло Gorilla Glass 5 покоління, яке захищає гаджет від подряпин та подкоджень, коли він падає навіть з висоти 1,5 метра.  Але є деякі показники, за якими OnePlus 9 Pro  випереджає аналоги.

Переваги OnePlus 9 Pro  

1. Рама корпусу гаджета  зроблена з алюмінію, а сам він захищений не тількі від пилу, але й від води: телефон може знаходитися в рідині  30 хвилин навіть на глибині 1,5 метра. Його можна упускати в калюжу та навіть мити – розробник усе це врахував.

2.  Він має екран відмінної якості. Щільність  – 520 ppi – це при тому, що вже 300 вважаються пристойним значенням. Це означає, що навіть за яскравого сонця на екрані все можна добре побачити. Також екран підтримує частоту відтворення 120 гц, тобто процес гортання сторінок відбувається плавно.

3. Цей смартфон має унікальний набір камер, у розробці яких брала участь відома шведська фірма – виробник професійної фотоапаратури Hasselblad. Основна камера має 48 мп, а от надширококутна  – 50 мп (навіть для флагманів це рідкість, зазвичай  не більше 18 мп). А ще OnePlus 9 Pro  має телевік, який на смартфонах буває вкрай рідко. Так, це 8 мп, але він має трикратний оптичний зум! У результаті маємо разом із телефоном майже повноцінний фотоапарат, який водночас відмінно знімає відео.  Деякі оглядачі вважають, що OnePlus 9 Pro  робить це краще, ніж іPhon 12 Pro Max. 

4.   Гаджет має непогану автономність: наприклад, 18,5 години відтворення відео, 27 годин у режимі читання або 4 години за максимальних налаштувань. Досягається це за рахунок енергоефективного процесора, а не за рахунок великої (та водночас важкої) батареї. 

5. Безумовною перевагою є те, що в комплект до телефона входить швидкісний зарядний пристрій на  45 ват, який  здатен заряджати телефон за 30 хвилин. 

Зрозуміло, що в нинішніх умовах далеко не всюди можна придбати цей смартфон у роздріб, але до ваших послуг інтернет-магазини, де можна знайти потрібну версію та колір, який бажаєте. 

 

 

Автор: Ірина Мнішек