Особливості пластикових кришок для стаканчиків

Promo
27.11.2021 11:30 Корисно
Напої на винос – сервіс, який набуває все більшої популярності. Кава, чай або какао допоможуть зігрітися дорогою на роботу; багато хто бере щось для колег. У спекотну пору року актуальними стають всілякі лимонади та напої з льодом. У будь-якому разі важливо подбати не лише про якісну тару.

Пластикові кришки для паперових стаканів допоможуть гостям не обпектися і донести напій цілим та збереженим. 

Переваги паперових стаканчиків

Тара з картону – це зручно та практично. Пластиковий посуд уже давно здав позиції – йому на зміну прийшли економічні та безпечні предмети.

Чому паперові стаканчики настільки популярні? У них є низка переваг:

  1. Безпека. У виробництві одноразових стаканчиків не використовують шкідливих матеріалів, тому вони не шкодять здоров’ю. Також така тара, нагріваючись, не виділяє токсини – це не впливає на смак напою та гарантує його безпеку.
  2. Екологічність. Світ усіма силами намагається позбутися матеріалів, що не розкладаються, тому безпечний для навколишнього середовища картон – те, що потрібно. Сировина без проблем утилізується та зникає за кілька місяців.
  3. Зручність. Ви можете вибрати стаканчики різного розміру. Також на них легко наносяться написи та малюнки. До того ж посуд не потребує миття, а просто викидається.
  4. Універсальність. Тара підійде для гарячих та холодних напоїв.
  5. Низька ціна.

Одноразові паперові стаканчики – справжня знахідка для власників кафе, невеликих кіосків та пересувних кав’ярень.