Пасажирські перевезення з Еліт Бус

Promo
01.04.2021 13:32 Корисно
Харків - Бердянськ Харків - Бердянськ
Незважаючи на різноманіття варіантів організації поїздки, автобусні перевезення не втрачають своєї актуальності, і продовжують удосконалюватися, розширюючи спектр своїх послуг і напрямків.

Місткі транспортні засоби дозволяють з легкістю організувати поїздку для великої компанії, колективу або спортивної команди і швидко скласти план подорожі. Компанія Еліт Бус, як досвідчений і надійний перевізник, допоможе оцінити всі переваги цієї послуги.

Для кожного завдання - свій автобус

Трансфери 

Немає нічого простішого, ніж організувати зустріч партнерів в аеропорту або біля вокзалу, маючи в своєму розпорядженні комфортні та сучасні мікроавтобуси. Всього один дзвінок, і ми підготуємо транспортний засіб відповідно до кількості пасажирів і подбаємо про комфортну поїздку. Чистота салону, працездатність всіх медіа- та кліматичних систем - не виняток, а правило.

Доставка співробітників

Виникла необхідність в доставці співробітників від підприємства? Місткий автобус вирішить цю проблему. Узгодження деталей займе всього кілька хвилин, і ми подамо автобус точно в строк.

Погодинна оренда автобусів і мікроавтобусів в Харкові

Ми допоможемо організувати транспортний супровід будь-якого заходу. Залежно від кількості учасників, протяжності маршруту і часу нами буде запропоновано оптимальний варіант транспортного засобу: місткі Neoplan, Setra, Man або компактні і маневрові мікроавтобуси Mercedes й VolksWagen.

Регулярні пасажирські перевезення по Україні

У літній сезон Еліт Бус здійснює щоденні автобусні рейси до узбережжя Азовського моря: Харків - Бердянськ https://elitbus.com.ua/harkov-berdyansk/ , Харків - Кирилівка та Харків - Генічеськ.

Важливою складовою нашої діяльності є наявність всіх дозвільних документів (ліцензій на перевезення), а також турбота про кожного пасажира: на час поїздки кожен клієнт отримує страховку.