Піца від Bella Mozzarella: справжня Італія у вашому домі

Реклама
05.11.2021 08:50 Корисно
Фото: bellamozzarella.com.ua Фото: bellamozzarella.com.ua
Скучили за Італією? Мрієте поїхати туди, але все ніяк не виходить? Хочете провести вечір з дівчиною та уславитись якщо не видатним піцейолою, а хоча б знавцем італійської кухні? Збираєтесь запросити до себе велику компанію, але не маєте наміру цілий день провести на кухні, а потім цілу ніч мити посуд? Якщо все це – про вас, радійте: всі ваші бажання легко виконати, замовивши піцу в Bella Mozzarella.

Якщо ви хочете провести час, вибравшись у сімейну піцерію «Bella Mozzarella» особисто – нема питань! Але зараз, коли через пандемію коронавірусу ми намагаємось зайвий раз не контактувати з іншими людьми, краще все-таки їжу замовити. Здавалося б, доставку піци в Харкові пропонують сотні закладів, але доставка піци в Харкові  саме з Bella Mozzarella – на висоті.

Чому саме Bella Mozzarella

  1.  Цілодобово, без перерв та вихідних тут готові прийняти ваше замовлення та вже за годину його доставити, адже служба доставки тут працює 24/7.
  2. Гнучка система оплати самої доставки – при замовленні від 250 грн вона безкоштовна у межах так званої зеленої зони (її карта є на сайті Bella Mozzarella https://bellamozzarella.com.ua): туди входить майже весь Харків).
  3. Замовлення можна зробити так, як вам зручно: по телефону, на сайті, а ще – і це найзручніше – через спеціальний додаток, скачавши його на смартфон. Останнє – ще й найвигідніше, бо в такому разі працює бонусна система: вам повертають певний відсоток від суми замовлення.
  4. Зручна система оплати – ви можете це зробити готівкою або за допомогою термінала у кур’єра, на сайті або безготівково в додатку.
  5. Тут регулярно пропонують цікаві акції. Ось, наприклад, зараз тут «просувають» комбоменю: ви можете замовити декілька піц різних видів значно дешевше, ніж одного виду. А на день народження ви гарантовано отримуєте знижку.
  6. За рахунок швидкості та спеціальної упаковки страви доставляють теплими: вони не потребують додаткового підігріву.
  7. Порції – чималенькі: ніхто не піде голодним; столового посуду також вистачає, а соус до салату тут пакують окремо.

Що в меню

Ви впевнені, що піца може бути тільки круглою? А от і ні! У Bella Mozzarella її готують в унікальному дизайні – восьмикутову.

Не дуже полюбляєте догризати краєчки у звичайної піци? У Bella Mozzarella готують піцу з такими бортиками, що ви її ніколи не залишите на тарілці. Тут у бортик кладуть вершковий сир «Філадельфія», що додає піці ніжності, або той же сир з шинкою – для любителів, коли м’яса побільше.

Ну і, нарешті, Італія – це ж не тільки піца (до речі, їх у Bella Mozzarella – 15 видів), тому в меню є класика італійської кухні: паніні – гарячі італійські бутерброди з начинкою та соусом, лазанья із соусом болоньєзе та різноманітна паста! А ще ви можете спробувати особуко – ще одну, не таку відому в нас італійську страву, але від цього вона не менш смачна: уявіть собі телятину, яку томили в червоному вині. Візьміть до нього, наприклад, салат Капрезе -  італійські враження вам забезпечені!

Якщо до цього додати, що все це готується із свіжих та якісних продуктів, а до того ж на сайті можна замовити десерти та напої для гарного завершення вашої трапези, то висновок напрошується сам собою: Bella Mozzarella забезпечить вам італійський настрій незалежно від того, де ви знаходитесь.

 

 

Автор: Ірина Мнішек