Підключаємо інтернет в «Датагруп»: чому саме ця компанія?

Promo
02.07.2020 18:17 Корисно
Інтернет вирішує масу завдань — робочих, особистих, пов'язаних з відпочинком і розвагами. Більшість настільки інтегрувалась у віртуальне середовище, що не можуть перебувати без зв'язку навіть кілька годин.

Це нова реальність, з якою нам доводиться рахуватися. А ось щоб інтернет не підводив, потрібно грамотно обирати провайдера. Компанія «Датагруп», що пропонує підключення на сайті datagroup.ua, стає для українських клієнтів безпрограшним вибором.

«Датагруп» представлена на ринку вже 20 років. За цей час вона значно розширила свої можливості й різноманітність послуг. Технічне оснащення процесів на висоті — найсучасніші дата-центри, надійне обладнання вищого класу, технічна підтримка, яка складається виключно з профі — все це забезпечує абонентам стабільність з'єднання, його гарантовану якість і мінімум форс-мажорних ситуацій.

Інші переваги «Датагруп»

До додаткових плюсів вибору цієї компанії віднесемо наступні моменти:

  • Різноманітність технологій для фіксованого доступу в інтернет. Ethernet, xDSL, xPON – це варіанти, які передбачають прокладку кабелю. Оптоволоконні технології дозволяють досягти максимальної швидкості з'єднання — до 1 Гбіт/с, а xDSL — рішення, що передбачає підключення до чинної телефонної лінії, тому швидкість менше (до 24 Мбіт/с).
  • Підключення супутникового інтернету для віддалених абонентів. Якщо немає кабелів і можливості їх прокласти, виручить супутниковий інтернет. Він стає порятунком у випадку, коли клієнт живе занадто далеко або коли в конкретний момент немає сенсу підключати фіксовану послугу.
  • Вигідні умови в межах акцій. Наприклад, популярна акція компанії передбачає, що клієнт перші місяці платить тільки частину абонентської плати. Це дозволяє познайомитися з послугою, ретельно її вивчити та вирішити, чи хочете ви залишатися на обраному тарифі.
  • Служба підтримки, готова відповісти на будь-які запитання і допомогти при виникненні складнощів. Далеко не кожен провайдер забезпечує обслуговування такого рівня. Клієнти завжди знають, що їм допоможуть відновити або поліпшити зв'язок, а при необхідності порекомендують відповідний тарифний план.

«Датагруп» — це приклад того, як працює якісний провайдер. Обираючи, де підключити інтернет, варто ознайомитися з послугами компанії, якій довіряють великі підприємства і бізнеси країни, а також тисячі приватних клієнтів.