Преміальні можливості за помірну ціну: що пропонує Samsung Galaxi A32

Promo
14.10.2022 13:28 Корисно
Фото: tinhte.vn Фото: tinhte.vn
Мова піде насамперед про Samsung Galaxi A32 з підтримкою 4G, бо варіант 5G актуальний тільки для тих жителів України, хто полюбляє мати велику перспективу.

Елегантна зовнішність

Вишуканий дизайн Samsung A32  у варіанті  4G у стилі елегантного мінімалізму чудово підійде всім за віком особам жіночої та чоловічої статі. Кольори: чорний – любителям солідного консерватизму, блакитний – унісекс, лавандовий – для жінок, які прагнуть підкреслити свою жіночність. 

При великій діагоналі екрана в 6,4 дюйма (16,2 см) смартфон має помірні розміри, що, безумовно, є перевагою:  158,9×73,6×8,4 мм і невелика вага в 184 г. Завдяки цьому він зручний – дуже добре лежить у руці.

Матеріал корпусу – Glasstic: це високоякісна міцна пластмаса, яка вдало імітує скляні корпуси преміального сегмента.

Якісна та потужна «начинка»

Зовнішність смартфона – це, зрозуміло, важливо, але не головне. Samsung Galaxi A32  має «начинку», яка робить його дуже і дуже привабливим в очах користувачів: 

1.  Він має повноцінний лоток на 2 Nano-Sim-карти та на карту пам'яті Micro-SD. Важлива перевага – підтримуються карти пам'яті до 1 ТБ, що дозволяє зберігати гігантський об'єм відео та фото.

2. Аудіороз'єм для навушників 3,5 мм  вдало розташований на нижній межі телефона: завдяки цьому до нього не потрапляє вода під час дощу.

3. Наявність чудового дисплея Super AMOLED з роздільною здатністю 1080×2400 пікселів та високою яскравістю до 800 nit  (це рівень смартфонів преміального сегмента) дає  чітку та соковиту картинку навіть при яскравому літньому сонячному освітленні. 90 герц створюють дуже плавну прокрутку без підгальмовування. Є функція AlwaysOn Display – відображення на вимкненому екрані годинника, календаря, рівня заряду батареї. До того ж дисплей захищений міцним ударостійким склом Corning Gorilla Glass 5.

3. Батарея в 5000 мАгод у поєднанні з енергоефективним дисплеєм дає 22 години безперервного відтворення відео за максимальної яскравості або 97 годин відтворення аудіо, або 33 години розмов, або 20 годин блукання по Інтернету. Це 1,5–2 дні роботи пристрою за середньостатистичного навантаження. До того ж смартфон сам аналізує сценарій вашого використання та підлаштовує під вас індивідуальний економний режим роботи батареї.

4. Датчик відбитка пальця вбудований у нижню частину екрана та спрацьовує навіть, коли вимкнений екран. Є функція розпізнавання обличчям, а також дуже зручна функція включення та виключення двома швидкими тапами пальця по екрану.

 5. Процесор 8-ядерний MediaTek Helio G80 не вважається ігровим, але чудово справляється зі всіма повсякденними завданнями, а важкі ігри впевнено «тягне» на середніх налаштуваннях. Крім того, смартфон має програму Game Booster, яка покращує зручність управління в іграх і таким чином підвищує ефективність результату гри.  До речі, у варіанті смартфона з підтримкою 5G стоїть більш сучасний процесор Media Tek Dimensiti 720, який «тягне» важкі ігри на високих налаштуваннях.

6. Можна вибрати різні конфігурації пам'яті: 4/64 4/128 8/128 ГБ

7. Має чудовий «набір» камер:  48 МП – основна, 8 МП – надширококутна, 5 МП – макро та 5 МП – сенсор глибини.  Це при тому, що в середньому ціновому сегменті найчастіше ставлять 5 МП надширококутну, 2 МП макро та 2 МП сенсор глибини. Цікаво, що рівень розмиття фону (ефект Боке) можна регулювати навіть після зйомки.

8. Добра новина для любителів селфі: фронтальна камера у 20 МП робить дуже якісні деталізовані селфі, за необхідності також підтримує ефект Боке.

9. Є модуль NFC, який працює з програмами Samsung Pay і Google Pay.

Підсумовуючи все вищесказане, можна зробити висновок, що за  ціну на рівні нижньої планки середнього цінового сегмента Samsung Galaxi A32 4G дає багато споживчих якостей, які властиві смартфонам рівня верхньої планки середнього цінового сегмента, та ще й дисплей преміального рівня. До того ж на цю модель минулого року зараз діють неймовірні скидки, тому, якщо вам потрібен новий смартфон, скористайтесь нагодою. 

 

Автор: Інна Можейко