Redmi A1+: новий бюджетний смартфон від Xiaomi

Promo
17.10.2022 17:20 Корисно
Недорогі смартфони завжди користуються популярністю. І часто такі девайси мають досить непогані параметри, що підходять для вирішення щоденних питань по роботі та навчанню. Новий смартфон від Xiaomi – це Redmi A1+, про вихід якого оголосили кілька місяців назад.

Що відомо про бюджетну новинку, чим вона може зацікавити покупців? Розбираємося в деталях.

10 причин обрати цей бюджетник

  1. Девайс виглядає лаконічно за рахунок мінімалістичного дизайну та ідеальної симетрії клавіш управління. Виробник використав приємні кольори: світло-синій, м’ятний та чорний.
  2. Екран зачаровує з першого погляду. Незважаючи на стандартний дисплей IPS LCD, насиченість кольорів та контраст знаходяться на досить високому рівні. Працювати з таким гаджетом комфортно протягом довгого часу. Щільність пікселів – 269 ppi. Такий посередній результат може іноді призводити до зернистості зображення. Роздільна здатність HD+. Є автоматичний баланс яскравості.
  3. Діагональ екрана 6,52 дюйма в тандемі з досить тонкими рамками збільшує робочу площу девайса.
  4. Внутрішнє залізо – це непоганий та досить швидкий процесор SoC MediaTek Helio A22. Онлайн-ігри з найвищими налаштуваннями та складною графікою він «не потягне», але з щоденними задачами впорається легко. Для обробки основної інформації має вистачити 2 Гб оперативної пам’яті. Є 32 Гб вільного місця на внутрішньому накопичувачі. За допомогою флеш-картки можна збільшити об’єм пам’яті до 1 Тб.
  5. Особливої уваги заслуговує фронтальна камера. Вона хоч і має лише 5 Мп, але робить на диво якісні, чіткі фото навіть за поганого освітлення. Базова інтелектуальна обробка фотографій успішно справляється зі своїми задачами. Основна ширококутна камера – 8 Мп з апертурою f/2.0 ідеально підходить для зйомки панорам. Ще є QVGA-сенсор на 0.8 Mп, який буде додавати кадрам глибини. Подвійний спалах дозволяє створити додаткове освітлення в будь-яких умовах. Відео в якості 1080p та 30fps – достатньо непоганий рівень, як для бюджетного смартфона.
  6. Ємність акумулятора складає 5000 мА·ч. Цього вистачить на 38 годин розмов або 22 години перегляду відео у високій якості. Функції швидкої зарядки мобільний телефон не має, але комплектується зарядним пристроєм потужністю 10 Вт.
  7. Модель оснащена сканером відбитків пальців, який розміщений на задній панелі девайса. Швидкість спрацювання – 0,01 секунди. Тому з розблокуванням гаджета не має бути проблем.
  8. Девайс буде працювати на чистому Android 12. Серед телефонів від китайських брендів нечасто можна зустріти модель, в якій відсутня додаткова фірмова оболонка. Це перевага Redmi A1+, кожен користувач зможе зробити лаунчер під свої вподобання.
  9. Наявні технології комунікації, до яких звикли користувачі: Bluetooth 5.0 та Wi-Fi, а також слоти для двох сім-карток.
  10. Смартфон буде оснащено стандартним роз’ємом для навушників на 3,5 мм. Це зручно, якщо бездротовий девайс розрядився в невідповідний момент.

Орієнтовна вартість телефона буде складати 80 доларів США. У продаж на світові ринки він має надійти до кінця 2022 року.