Рейтинг популярних шкільних рюкзаків для підлітків від бренду YES

Promo
09.11.2021 15:30 Корисно
У підлітковому віці діти прагнуть самостійно формувати свій стиль та образ.

Ми розуміємо переживання батьків щодо якості та користі шкільних рюкзаків, тому рекомендуємо ознайомити дитину із сайтом офіційного виробника бренду YES, де представлена нова колекція. Ви зможете разом вибрати тут стильний та безпечний портфель на будь-який смак!

Підліткові вподобання

У віці від 13 до 18 років учні середніх та старших класів активно починають працювати над своїм іміджем. Практично кожна друга дівчина стежить за модою чи, навпаки, йде проти системи та впроваджує свої тренди в суспільство. Важливо підтримати свою дитину в цей період і підказати їй, який краще купити рюкзак шкільний підлітковий, щоб не нашкодити здоров’ю і до того ж бути найстильнішим. Купуючи ранець, поцікавтеся, які категорії аксесуарів до вподоби школяру:

  • fashion: блискучі відтінки та нашиті паєтки;
  • roll-top: мегамісткі моделі зі стриманим дизайном;
  • для дівчаток: яскраві принти та яскраві відтінки, стильні нашивки, ремінці та інші модні деталі;
  • для хлопчиків: нейтральні «суворі» тони, популярні принти, зображення топових комп’ютерних ігор та мультфільмів;
  • молодіжні: універсальні моделі, які можуть бути суперяскравими або, навпаки, мінімалістичними та стриманими у своїй кольоровій гамі;
  • reflective: варіанти, повністю або частково обшиті світловідбиваючою тканиною;
  • рюкзаки на плече.

Усі ці моделі, підходящі для учнів середньої та старшої школи, присутні в новій колекції бренду YES, тому ми легко зможемо задовольнити запити вашого чада та підібрати найкращий шкільний рюкзак для підлітків, ураховуючи особливі вимоги щодо якості та міцності шкільного аксесуара. Пам’ятайте, що дуже важливо прислухатися до дітей, коли купуєте, адже це впливає на їх самооцінку, формування власної думки та стилю.

Вибір батьків

Як правило, життя тинейджерів дуже активне, і більшу частину часу після уроків вони проводять поза домом: на всіляких гуртках, секціях та прогулянках. Відповідно, шкільний рюкзак супроводжує їх із самого ранку до вечора. Якщо ви хочете убезпечити свою дитину від перевантаження та можливих порушень постави, потрібно відповідально підходити до вибору ранця. З досвіду спілкування з багатьма батьками та консультуючись з лікарем-ортопедом ми з’ясували, яким критеріям має відповідати правильний шкільний рюкзак. Модельний ряд бренду YES повністю відповідає високим стандартам якості, а саме за такими критеріями:

  • вага та розмір;
  • місткість;
  • зносостійкість;
  • регульовані лямки;
  • міцні механізми застібок;
  • наявність ортопедичної спинки;
  • якісний, міцний матеріал.

Вибирайте розмір портфеля залежно від того, наскільки багато речей має поміститися в нього і, звичайно, спираючись на фізичні параметри дитини. Верх рюкзака не повинен упиратися прямо в потилицю, а низ повинен бути на рівні попереку, щоб рівномірно розподіляти навантаження на хребет. До того ж рекомендована вага ранця – до 1 кг. Усі наші моделі з нової колекції повністю відповідають цьому параметру.
У виробництві ми використовуємо синтетичні тканини:

  1. нейлон;
  2. поліестер;
  3. екошкіру;
  4. люрекс;
  5. глітер;
  6. мікровельвет;
  7. котон.

Вони не потребують специфічного догляду та стійкі до несприятливих погодних умов, що виправдовує високий рівень зносостійкості шкільного рюкзака для YES.

Купівля шкільних аксесуарів YES

  
Бажаєте, щоб ваша доросла дитина могла самостійно вибрати найкращий шкільний портфель? Запропонуйте їй відвідати наш сайт, де є всі актуальні моделі. Якщо виникло бажання приміряти чи подивитися новинки на власні очі – запрошуємо до одного з найближчих офлайн магазинів-партнерів YES у вашому місті, адресу якого можна знайти на сайті офіційного представника в Україні. Тільки так ви підберете модель, яка відповідає параметрам дитини, без зайвих сумнівів.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам придбати найкращу модель рюкзака для підлітка зі всієї великої кількості товарів нової колекції бренду!